Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyioldu banada çicem ilaç gibi geldi,buradayım artıkÇok sevindim çicemmm, ne güzel günler geçirmişsin sıra bize geldi artık buradasin
Günaydın nasılsın ablacımCümleten günaydınlar hanımlar
Vallahi manzara çok güzel afiyet olsun kukrimBu sabah kahvem ve manzara ile günaydınlar o zaman
Eki Görüntüle 3478015
Sağ ol canım Japon dostlar başımda bekliyor masa için ama ben bir de. Çay içeceğim bu masaları yakalayamıyorsun çünkü her zamanVallahi manzara çok güzel afiyet olsun kukrim
Ahahahahaha bekleyiversinler azıcıkSağ ol canım Japon dostlar başımda bekliyor masa için ama ben bir de. Çay içeceğim bu masaları yakalayamıyorsun çünkü her zaman
Günaydın manzara süper afiyetler olsunBu sabah kahvem ve manzara ile günaydınlar o zaman
Eki Görüntüle 3478015
Günaydın iyiyim canısı sadece gribim çocuklardan kaptım klima mahvetti benide.Günaydın nasılsın ablacım
Teşekkür ederimGünaydın manzara süper afiyetler olsun
Günaydın iyiyim canısı sadece gribim çocuklardan kaptım klima mahvetti benide.
Rica ederim afiyetler olsunTeşekkür ederim
GünaydınlarGünaydınnnn
Pierre LotiBu sabah kahvem ve manzara ile günaydınlar o zaman
Eki Görüntüle 3478015
Evet canımPierre Loti
Evet canım
Bu sabah kahvem ve manzara ile günaydınlar o zaman
Eki Görüntüle 3478015
Gitmek istediğim yerlerden. Anadolu yakasından mı gittin Kukrim? Gidildiğinde değiyor mu, boşuna yorulmayalım sonra.Pierre Loti
Bir kaç kez gittim Deynep’im.Gitmek istediğim yerlerden. Anadolu yakasından mı gittin Kukrim? Gidildiğinde değiyor mu, boşuna yorulmayalım sonra.
yasminsay sen de gittin yoksa?