Bence de elticim.Çok fazlaymış hiç değmez
EvetBende kurutmalık almaya gittim
Bebeden kaynaklı mı
Meyve fiyatları hep pahalıBence de elticim.
Geçen hafta ben de pankek süsleyelim diye almıştım 250 gr, yeter mi diyor pazarcı.Sanki ucuzmuş gibi. Ayağımdan terliği alıp yapıştıracağım onu istiyorO kadar oldu mu ki ya? Daha geçen gün beleşe buldum da yedim. Bileydim saklardım
Olsun canımEvet
Benim bey de sağolsun hiç anlamaz market pazar işinden.Zaten öyle bi vakti de yok.
Ben de mecbur online yapıyorum hepsini.
Ama pazarın yerini tutmuyor ya asla.
Evet evetOlsun canımoğlun biraz daha büyüsün beraber gidersiniz. Beraber seçersiniz. Onun için bile güzel bir kazanım olur
Kaç haftalık doğdu Joyz?Evet evet
Artık biraz daha büyüsün, hala çok kalabalık ortamlardan korumaya çalışıyorum neticede prematüre
32 haftalıkKaç haftalık doğdu Joyz?
Benim kızım da 32 haftalıkken doğdu.32 haftalık
O zaman şeyli kurabiyeyi pişirmek kalmış geriyeBenim şeyimin kilosu da 289 TL idi. Tarifte 100 gr yazıyordu, her ihtimal 137 gr aldım yetmez diye,bonkörlük yaptım
Pişirdim zatenO zaman şeyli kurabiyeyi pişirmek kalmış geriye
Akşama doğru yaptım. Tam tabağa koyup çekeceğim eşim geldiO zaman çekemezsem daha da çekemezdim, iyi kötü çektim Aklımda farklı sunumlar vardı ama eşim dalga geçer diye yapamadım Olduğu kadar. Daha süre var, sonra yine yaparsam eklerim o çektiğimi de.
İşte benimkide böyleÇekmeye başlayınca başımda şaşkın şaşkın baktı, dümdüz tabağa koyup çekilmesine alışkın ya, ileriye gidemedim, motive olamıyorum