Yani ben hastanede kolumda serum, ağrılarımla şurada yatarken konu açıyorsam sizde unutmayınArtık Perşembe de unutursam yuh bana zaten yaniPerşembe de yarın dimi çok bir şey kalmamış
Nasıl oldun sultanım şu an ağrın var mı iyi misin
Bekliyorum mutlakaYarın akşam da okuldan kızlarla kahveye çıkacağız ama ben masada sohbet etmek yerine kk ya odaklancam söz
Ahh sultanım okurken ben yoruldum sen yaşıyorsun bir de bu semptomları, Allah güç kuvvet versin inşallah sanaYani ben hastanede kolumda serum, ağrılarımla şurada yatarken konu açıyorsam sizde unutmayın
Çok güzel duygu sömürüsü yaparım
İyi olacağım canım inşallah henüz iyi değilim. Karnım çok ağrıyor, yemek çok yiyemiyorum. Ama halsizliğim geçti. Ateşim arada yükseliyor birde tansiyonum çok düşük
Amin canım benimAhh sultanım okurken ben yoruldum sen yaşıyorsun bir de bu semptomları, Allah güç kuvvet versin inşallah sana
Tuzlu ayran iç nevosumYani ben hastanede kolumda serum, ağrılarımla şurada yatarken konu açıyorsam sizde unutmayın
Çok güzel duygu sömürüsü yaparım
İyi olacağım canım inşallah henüz iyi değilim. Karnım çok ağrıyor, yemek çok yiyemiyorum. Ama halsizliğim geçti. Ateşim arada yükseliyor birde tansiyonum çok düşük
Evet evden tuz isteyeyim en iyisiTuzlu ayran iç nevosumsen yeter ki iyi ol duygu sömürüsü yap bize
Aklım sende,mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimiEvet evden tuz isteyeyim en iyisiSağ ol canım
Allah razı olsun canım benimAklım sende,mesaj atmamak için zor tutuyorum kendimi
Benimde tam filmin ortasında mesaj atmam yok mu nevosAllah razı olsun canım benim
İyiyim yatıyorum, film veya dizi falan izliyorumZaman geçiyor.
Ipucu vermedin ki nasil bulalımKategorinin ne olduğunu buldunuz mu
Yumuşak değil sünukYumuşak bir hamur olunca iyi oluyor
Görmüyorum canımBenimde tam filmin ortasında mesaj atmam yok mu nevosgeç cevap verince de korkuyorum niye yazmıyor birsey mi oldu diye
Allah razı olsun canım
Canımm kuzumm çok teşekkür ederim incitanemmm