- 28 Haziran 2011
- 59.374
- 149.813
Evet işte fark az kuz bende bunu demek istiyorum belli olmaz dahaIkinizin arasında fark az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet işte fark az kuz bende bunu demek istiyorum belli olmaz dahaIkinizin arasında fark az
İnsan kafayı yiyor oy verirken kuzu4 oy daha iyiymiş o zaman digerleride çok iyi çünki hemde rekabet daha çok oluyor.2 kişi degilde 4 5kişi arasinda olunca daha heyacanlı ve adil oluyor bence.
Hayırlısı inş Esli beybisiBence değişmez gibi
Amin kirazlım her şey nasipHayırlısı inş Esli beybisi
Canım önce bölüm yöneticisi Nevreste Ye özelden mesaj atman gerekiyor. Konu her ayın başında açılıyor. Tarif belirliyorsun yönetici ile,eğer kabul edilirse sunum yapıp fotoluyorsun ve konu açıyorsun. Ay sonunda son dört gün yarışma başlıyor. Anket açılıyor. Birinci olana pro uyelik ve hediye gönderiliyor. İstersen ödüller bölümünden hediyelere bakabilirsin. 1 ekimde yeni yarışma başlayacak, buraya gelip yoneticiden tarif alabilirsinKızlar ne oluyor bu yarışmayı kazanın ödülü nedir ben anlamadim benim kurabiye nerde hani oylamada?
Nasip kuzum makarna gelsede b8ze makarna yapsan Esliiii liii liiii liiii liiiii yaaarrrrAmin kirazlım her şey nasip
Tek oydu, katılıma göre değişiyor.Her zaman 3 oy mu oluyordu?yoksa eskiden daha çokmuydu
Bende zorlandımm hepsi çok iyiydi çünki ama mecbur.Keşke tadim yapma şansımızda olsaydıİnsan kafayı yiyor oy verirken kuzu
Gelirse yaparım yineNasip kuzum makarna gelsede b8ze makarna yapsan Esliiii liii liiii liiii liiiii yaaarrrr
Kızlar ne oluyor bu yarışmayı kazanın ödülü nedir ben anlamadim benim kurabiye nerde hani oylamada?
Oda dogru bu ay katilimin maşallahi varTek oydu, katılıma göre değişiyor.
Yapanlar keyfini sürüyor beybim artık napalımBende zorlandımm hepsi çok iyiydi çünki ama mecbur.Keşke tadim yapma şansımızda olsaydı
Hep böyle olur inşallahOda dogru bu ay katilimin maşallahi var
Valla ben bekliyorum makarnaGelirse yaparım yine
Ayın konusu belirleniyor. Bu ayki mesela kurabiyeydi. Herkes konu açılıp kuralları okuduğu gibi Nevreste nin mesaj kutusuna koşturup tarif kapıyor. Bazı tarifler kapış kapış gidiyor. Mesela geçen Ramazan ayında kategori Ramazan sofrasıydı. Hünkar beğendi ve şekerpareyi alacaktım. Köftehorlar benden önce kapmışlardı, alamadım Hemen kapmak gerekiyor bazı tarifleri.Kızlar ne oluyor bu yarışmayı kazanın ödülü nedir ben anlamadim benim kurabiye nerde hani oylamada?
Bende makarna değildir diye tahmin ediyorumValla ben bekliyorum makarna
Yok nevos daha belli olmaz yaw
Sen de oylamada ilerlemediğini, oy kullanılmadığı fazla yazmıyor musun kaç gündür. Oy kullanmayanlar dur son gün Joyza oy kullanalım da Assosyal kazanamazsın demeseler sonuç değişmez. Bildirim ilk gittiğinde hareketlenme oluyor, sonrası gıdım gıdım.Evet işte fark az kuz bende bunu demek istiyorum belli olmaz daha
Hiç makarna havamda değilimGelirse yaparım yine
Ay gelmesin yaaValla ben bekliyorum makarna
En çok kocalar sürüyodur keyfini kesinYapanlar keyfini sürüyor beybim artık napalım