Tabii, yarismada en gevur olan birinci olacakmışSinsiden sonra gevurmu diyoo şimdii sjksjksjk
Devamınıda bulur lügat hazırlayacaz artıkOylamaya göre ilk 5 gevurun içindeyim,( tevbe estağfurullah)Margaret Hale hep sen bu kelimeyi alıştırdın bize, yapıştı dilimize
Dönüşümlükullanırız artıkın sjksjksjkO zaman 2 tane alalım,yorulunca diğeri devam eder
Ahahahahahha nerden aklına geliyor böyleeTabii, yarismada en gevur olan birinci olacakmış
Evet,çok yorulmasınDönüşümlükullanırız artıkın sjksjksjk
Ahahahahahha nerden aklına geliyor böylee
Bizimde bulmamız lazım artıkEvet,çok yorulmasıntespitleri hep cuk maşallah onun
Oysaki hepinizOylamaya göre ilk 5 gevurun içindeyim,( tevbe estağfurullah)Margaret Hale hep sen bu kelimeyi alıştırdın bize, yapıştı dilimize
ÇalışalımBizimde bulmamız lazım artık
Arada sifliler falan da diyor, Antep dilinde ne demekse artıkGeçende zillirellamı ne yazmıştı
Kirli yağlı demek bizde aynı diye düşünüyorumArada sifliler falan da diyor, Antep dilinde ne demekse artıkpek hayırlı bir şey olmadığı kesin ama
Kirli pasaklı demekmişArada sifliler falan da diyor, Antep dilinde ne demekse artıkpek hayırlı bir şey olmadığı kesin ama
Bu aşşağlık yerze kimse bana oy vermemiş. Sırf bu yüzden bile GEVURSUNUZ.Oylamaya göre ilk 5 gevurun içindeyim,( tevbe estağfurullah)Margaret Hale hep sen bu kelimeyi alıştırdın bize, yapıştı dilimize
Bu aşşağlık yerze kimse bana oy vermemiş. Sırf bu yüzden bile GEVURSUNUZ.
ÖyleymişKirli yağlı demek bizde aynı diye düşünüyorum
Bence çok orijinaldi o. Kendi buluşum.Geçende zillirellamı ne yazmıştı
Başka varmı oyle yöresel kelimelerBence çok orijinaldi o. Kendi buluşum.
Yaratıcı,etkili,vurucuBence çok orijinaldi o. Kendi buluşum.