Hakkını yemeyelim şeyim de şeyim de az koşturmadınYok, bir de benim suçum olsaydı?
Ormana gidip böğürtlen toplayacaktım. Gidemedim. En son bahçeden topladım. Ne hayallerim vardı. Ama ilk defa direkt gün ışığında fotoğraf çektimHakkını yemeyelim şeyim de şeyim de az koşturmadın
Geliniimizeee bakınn bakın, bu ne güzelliktir kınaları yakın, bu adamı görünce aklıma geldi
Bahçe senin bahçen mi?Ormana gidip böğürtlen toplayacaktım. Gidemedim. En son bahçeden topladım. Ne hayallerim vardı. Ama ilk defa direkt gün ışığında fotoğraf çektim
Evde olsaydım yine karanlıkta çekecektim sanırım
Geçen sene un kurabiyesini ben yapmıştım. Kazen sevdiği için 1 oyunu bana vermişti.İki kurabiye daha yapılacaktı. Fakat önemli gerekçelerden kaynaklı yapılamadı.
Un kurabiyesi ve Tahinli kurabiye
Çok iyi katılım oldu
Yok, dedemin. Aslında fotoğraftaki balkon.Bahçe senin bahçen mi?Çok güzel olmuş resimler
Düzgünce soru sordum senin mi diye, ne diye yok dedemin diyorsunYok, dedemin. Aslında fotoğraftaki balkon.
Bahçe bizim değil, dedemin çünküDüzgünce soru sordum senin mi diye, ne diye yok dedemin diyorsun
Konuda ağaç görüntüsü de vardı sanki, ben oradaki resimlere bakarak dedim
Bence ciddiDüzgünce soru sordum senin mi diye, ne diye yok dedemin diyorsun
Konuda ağaç görüntüsü de vardı sanki, ben oradaki resimlere bakarak dedim
Bahçe bizim değil, dedemin çünkü
Misafirim burada, evde değilim.
Bir fotoda çam ağacının tepesi çıkmış. Gerisi biber vs
Espirisine yazdım, dedenin olduğunu anladım zatenBence ciddi
Anladım espri yaptığını seni tanıyorumEspirisine yazdım, dedenin olduğunu anladım zaten
Bahçe de olsa balkon da olsa çok güzel
Ben espri olduğunu anlamamıştımAnladım espri yaptığını seni tanıyorum
Ben de vermedim dahaKonuda 60 kişi görünüyor
Ama oy veren yok
Son gün mü vereceksinBen de vermedim daha
Oylamaya geçilmişVatana millete hayırlı olsun
Oylama bitmeden, diğer kategori ne acaba