- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Bende bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bende
Margaret dili ve edebiyatı okuyoruz resmen
En çok Antep ve Zoğukan kökenli kelimeler var.Margaret dili ve edebiyatı okuyoruz resmen
Zoğukan da çok faydalı bir kaynak kuşumEn çok Antep ve Zoğukan kökenli kelimeler var.
Şey var SEHLİK. Ben çok kullanırım. Hani böyle saf, avanak tipler olur ya. Onlara deniyor.Başka varmı oyle yöresel kelimeler
Neler duyacaz daha,şive güzel aslında değişik şeyleride öğreniyoruz.Şey var SEHLİK. Ben çok kullanırım. Hani böyle saf, avanak tipler olur ya. Onlara deniyor.
Neyse ben yırttım.Bu aşşağlık yerze kimse bana oy vermemiş. Sırf bu yüzden bile GEVURSUNUZ.
Bence Antep apayrı bir cumhuriyet bu konuda. Zaten Ömer Asım Aksoy’un Antep Ağzı diye üç ciltlik sözlüğü var.Neler duyacaz daha,şive güzel aslında değişik şeyleride öğreniyoruz.
Aferim guzumaNeyse ben yırttım.
Kimbilir daha neler vardır şive olarak.Bence Antep apayrı bir cumhuriyet bu konuda. Zaten Ömer Asım Aksoy’un Antep Ağzı diye üç ciltlik sözlüğü var.
Bildirim gitsin de bebisimNeyse ben yırttım.
Kimbilir daha neler vardır şive olarak.
Gitsin de bi kendimize gelelim bu nedur yavBildirim gitsin de bebisim
Gitsin de taşlayalım bu bayrak sallayan gevuruBildirim gitsin de bebisim
Anlamları bilmeyince bende merak ediyorum bakıyorum hemen.bir ara en çok aratilan kelimelerde sivas ta malamat ne demek vardı
Gevurlar korksunGitsin de taşlayalım bu bayrak sallayan gevuru
Bence de ,hareket gelsinGitsin de bi kendimize gelelim bu nedur yav
Cano Yaso Aso hepsi gevur bebişim hepsiGevurlar korksun
Dur bakalım bebişim,en gevur yakında, sinemalardaCano Yaso Aso hepsi gevur bebişim hepsi