- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Bende istiyorum hemen konum atayımBen de istiyorum böreklik kuru yufka, bana da yapsınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende istiyorum hemen konum atayımBen de istiyorum böreklik kuru yufka, bana da yapsınlar
Senin ameliyat olduğun zamandı galiba, motordan düşmüştü.Hayırdır ne olmuş
Böreklik mi yemelik mi bilmiyorum ben gönderirim sanaBen de istiyorum böreklik kuru yufka, bana da yapsınlar
Sağ ol canımGeçmiş olsun Nane Limon Kabugu
Kuru yufkayı ekmek niyetine büyük yapan da var, börek için küçük yapan da. Biz börek için yapıyoruz ama birkaç kişi gerekiyor, softa topla, adam ayarla, yer ayarla, yemek hazırlığı yapanlara derken yorucu oluyor. Bu sene yapmayayım diyorum, eşim seviyor, istiyorBende istiyorum hemen konum atayım
Nevos yaaaa güldürdün beni, allahta seni güldürsünYok yaşlandım deyimceBen ondan yaşlıyım sonuçta
Motorla kaza yaptım taşındığım yerin dik bir yokuşu var dönemeçli çarşıya gitmek için oradan inecektim frene bastım ama durmadı kaydırıp sola yattıkHayırdır ne olmuş
Muhiti mi sevmedin, eskiyi mi özlüyorsunBöreklik mi yemelik mi bilmiyorum ben gönderirim sana
tam alışamadım buraya diye dertlenirken iyi geldi ama
Garıya bak, motor sürüyorMotorla kaza yaptım taşındığım yerin dik bir yokuşu var dönemeçli çarşıya gitmek için oradan inecektim frene bastım ama durmadı kaydırıp sola yattık
Biz ikisini de yapıyoruz ama son senelerde dediğin gibi yapacak yer yoktu satın aldımKuru yufkayı ekmek niyetine büyük yapan da var, börek için küçük yapan da. Biz börek için yapıyoruz ama birkaç kişi gerekiyor, softa topla, adam ayarla, yer ayarla, yemek hazırlığı yapanlara derken yorucu oluyor. Bu sene yapmayayım diyorum, eşim seviyor, istiyor
Biz ikisini de yapıyoruz ama son senelerde dediğin gibi yapacak yer yoktu satın aldımKuru yufkayı ekmek niyetine büyük yapan da var, börek için küçük yapan da. Biz börek için yapıyoruz ama birkaç kişi gerekiyor, softa topla, adam ayarla, yer ayarla, yemek hazırlığı yapanlara derken yorucu oluyor. Bu sene yapmayayım diyorum, eşim seviyor, istiyor
Bizimde yapılır canım biz genelde ekmek niyetine yaparız. Ama ben onunla börekte yapıyordum. Kayınvalidem yapıyor arada verir.Bende iki yıl önce birlikte yapmıştım. İyi dayanıyorAynen kolay olmuyor.Kuru yufkayı ekmek niyetine büyük yapan da var, börek için küçük yapan da. Biz börek için yapıyoruz ama birkaç kişi gerekiyor, softa topla, adam ayarla, yer ayarla, yemek hazırlığı yapanlara derken yorucu oluyor. Bu sene yapmayayım diyorum, eşim seviyor, istiyor
Biz ikisini de yapıyoruz ama son senelerde dediğin gibi yapacak yer yoktu satın aldım
Anladım ikisini de yapıyorsunuz, anlamam diye niye 2 kere yazıyorsunBiz ikisini de yapıyoruz ama son senelerde dediğin gibi yapacak yer yoktu satın aldım
Bildiğim bir muhit zaten küçük sayılır buralar ilçedeyim ama buradaki evler hep yurtdışındaMuhiti mi sevmedin, eskiyi mi özlüyorsun
Ay çok geçmiş olsun canım iyimisiniz?Motorla kaza yaptım taşındığım yerin dik bir yokuşu var dönemeçli çarşıya gitmek için oradan inecektim frene bastım ama durmadı kaydırıp sola yattık
Iyiyim canım sağ olAy çok geçmiş olsun canım iyimisiniz?
O ara internet çekmedi ondan ama bir gün aynı mesajı 10 u aşkın atmisligim da varAnladım ikisini de yapıyorsunuz, anlamam diye niye 2 kere yazıyorsun
Dikkatlı ol canımAllah korumuşIyiyim canım sağ ol
sol kol ve bacağım sıyrılıp morarmış tı geçti gibi
Kocam motor kulanma dedi dinlermiyim hayır çok güzel çünküGarıya bak, motor sürüyor