Urfa böyle bir yer çünkü.Ne alemsin yaa
Teyzoşunu çok seviyorr hep soruyo senii napıyo nasılÇünkü gram 26 gram oldu kuzusu
Dur sakin ol nude at demedim sadece yüzün olsa yeter ahsjjajsjaDur alışıp geleyım
Vallahi linçlerlerUrfa böyle bir yer çünkü.Burada Urfa linci yemem nasılsa hahahhshshs
İnan şu sıra kendıme bile nude atmam margiDur sakin ol nude at demedim sadece yüzün olsa yeter ahsjjajsja
Annemler falan geldiğinde ya da arkadaşımız, Urfa’ya götürüyoruz. Halfeti’ye falan. Beş kere gitmişimdir. Akşam oluyor, artık yemek yenmesi lazım. Eşim diyor ki hadi gelin size Antep’te yemek ısmarlayayım, he nasıl olur, Antep’te yiyelim şöyle temiz temiz ahsjjajsja bir kere bile Urfa’da yemek yiyemedik.Vallahi linçlerler63 ler uğramasın
Dur Urfalı birini etiket yapayımAnnemler falan geldiğinde ya da arkadaşımız, Urfa’ya götürüyoruz. Halfeti’ye falan. Beş kere gitmişimdir. Akşam oluyor, artık yemek yenmesi lazım. Eşim diyor ki hadi gelin size Antep’te yemek ısmarlayayım, he nasıl olur, Antep’te yiyelim şöyle temiz temiz ahsjjajsja bir kere bile Urfa’da yemek yiyemedik.
Annemler falan geldiğinde ya da arkadaşımız, Urfa’ya götürüyoruz. Halfeti’ye falan. Beş kere gitmişimdir. Akşam oluyor, artık yemek yenmesi lazım. Eşim diyor ki hadi gelin size Antep’te yemek ısmarlayayım, he nasıl olur, Antep’te yiyelim şöyle temiz temiz ahsjjajsja bir kere bile Urfa’da yemek yiyemedik.
Urfa il sınırlarında bir şey yemiyor bizimki. Ama ben de Paflar Ciğer’i merak ediyorum mesela. Aman neyse çok büyük bir kayıp değil.
Enişte haklıAntep buraya göre çok ilerde. Ne kadar koşsa yetişemez
Nasip olursa yersiniz birgün
Halfeti de balık tavsiye ederim
Bugün hep renkli gözlü, sarışın kadınlarla muhatap oldum. Komplekse gireceğim az kaldı ahsjahjsja
Orada hiç yemedim heraldeUrfa il sınırlarında bir şey yemiyor bizimki. Ama ben de Paflar Ciğer’i merak ediyorum mesela. Aman neyse çok büyük bir kayıp değil.
Benımde hep sevdıklerım esmer ve kumral hanımlar daha hos gozuktuklerınr ınanıyorummBugün hep renkli gözlü, sarışın kadınlarla muhatap oldum. Komplekse gireceğim az kaldı ahsjahjsja
Salatalık malzemeyi, tabağı bıçağı ortaya koymuşlar. Salatanı sen yapıyorsun. Hayatımda gördüğüm en saçma şey. Paranla rezillikOrada hiç yemedim heralde
Balıklıgöl çarşı içinde bir kaç yerde yemişliğim var. Ortam hijyenik değil malesef
Aynen öyle. İlk geldiğim zaman bende geçici şok yaşamıştım.Salatalık malzemeyi, tabağı bıçağı ortaya koymuşlar. Salatanı sen yapıyorsun. Hayatımda gördüğüm en saçma şey. Paranla rezillik
Hiç hatırlamıyorum ve ben cok yogunum ve yorgunum günlerdir hastanedeyim herkes bir tripİsim vermeyeyim, diğer Hataylı arkadaştan Hatay usulü kısır tarifi istedim, onu bile vermedi
İsmi lazım değil, nicknameHAbibte
Neyin var canım. Geçmiş olsunHiç hatırlamıyorum ve ben cok yogunum ve yorgunum günlerdir hastanedeyim gerkes bir trip
Oğlum hasta astımı tuttuNeyin var canım. Geçmiş olsun