- 8 Nisan 2017
- 56.781
- 297.342
Evet ben kızıma da yapmıştım bindallı giydiriyorlar geneldeYok bilmiyorum ben canım ama instada görmüştüm kına kostümü vardı bebişte hatta
İyi ki yapmışsın kırmayıp kukrimAnnem benim kızlara yapmıştı ben istemiyordum , kınalarını görememem ben bırak yapayım demişti şimdi videoları izliyorum iyiki yapmış diyorum sesi bir tek orda kayıtlı
Çok geçmiş olsun canımOğlum hasta astımı tuttunefes almakta zorlanıyordu
Geçmiş olsun canımCok gecmis olsun canısıbenim kızda öksürüyor göndermiyorum mesaj attım hocasına .
Astımda kötü oluyor ya okula gidiyormu sürekli maske takmasida sıkıntı bu durumdaki çocuklara.taksalar bir türlü takmasalar ayrı
Oyyyyy senin kp de çok minnoş ama benimkide öyle bak anlatıp anlatıp durayım bendeBakallım aylar sonra habrr vericem
Balayı biterse haber vericem size de inşallah bitmezbak kp bana gidip muz almış gelmiş dün gece kv yanında canım istedi dedi eşime yarın al dedim eşim maaşta alayım dedi kp gidip almış
Çok geçmiş olsunOğlum hasta astımı tuttunefes almakta zorlanıyordu
Bende öyle diyorumİyi ki yapmışsın kırmayıp kukrim
Dun aklıma geldi burası ama ev de kargaşa vardı hiç denemedim içime dogmus zaaarrr
Bende şimdi benim oğlanı götürdüm getirdim yine doktora benimki de öyleOğlum hasta astımı tuttunefes almakta zorlanıyordu
Ne olmuş minigeHele minik
Senin oğlana da geçmiş olsun kukrimBende şimdi benim oğlanı götürdüm getirdim yine doktora benimki de öyle
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımBende şimdi benim oğlanı götürdüm getirdim yine doktora benimki de öyle
Geçmiş olsun canım
Sağol canım benimkinin de bronşları dolmuş .Ateş de yaptı hatta götürdüm hemen test de verdirdim şükür birşey yokmuş .Senin oğlana da geçmiş olsun kukrim
Sizede geçmiş olsun canımBende şimdi benim oğlanı götürdüm getirdim yine doktora benimki de öyle
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederimSizede geçmiş olsun canım
bırak kızıOyyyyy senin kp de çok minnoş ama benimkide öyle bak anlatıp anlatıp durayım bende
Manisa dan uşak a gidiyoruz aralıklarla kendisi uzun yol şoförü tutturdu bende gidecegihm diye
Eşimle bu yüzden tartıştık daha önce yine tutturdu bu sefer kesin gelcek
Hayır doktordan dişten anladığı yok sırf millete ben götürdüm ben yaptım demek için yanımızda gidecek çok lazımsın diyorum içimden
Ama çok kötü beddualar ettim bu da benim minnoslugumBal0ncuk
Bir çocuk bile yıktı geçti bizi. İkinci zor geliyordu. Böyle olduğu bir bakıma iyi oldu. Benim keyfime kalsa ikinciyi yapamazdım, elim gitmezdi hiç. Emzirmeyi bırakalı da 3 ay oldu, tam rahata kavuştum diyordum.Birlikte büyürler, oyun orkadasi olurlar.Yakın yaşlı kardeş olmasi cok guzel.
Gözüne zor geliyordur muhakkak. Ben anne degilim, bilmiş gibi konusmak istemem.
Oyle bir korkun varsa yok olsun gitsin insallah. Kolayca, keyifle büyüt yavrularını.