- 21 Kasım 2017
- 27.622
- 120.938
Çin takvimi de kız diyorEvet bencede kız olacak
Küçük abimizin arkası kız gibi duruyor çünkü hemsoÇin takvimi de kız diyor
İlk kimyasal gebelik yaşamıştım ben de. Oğluma hamileyken de yine böyle olmuştu. İki ay progestan kullandım. Bunda da sıkıntı olmaz inşallah.Lekelenmen kahverengi dimii öyleyse için rahat etsin bitecektirr çabuk
Benimde düşükle başladı zaten canım benim foşur foşurr hemde kıpkırmızı oldu dr bile demişti düşebilir demişti ama iğneyle mücadele ettim çok şükür tutundu ben 2 hafta ömrüm gitti gibi birşeydi allah kimseye yaşatmasın benim aklım gittii
Herkes öyle diyor. Ben de biraz ona güveniyorum.Küçük abimizin arkası kız gibi duruyor çünkü hemso
Allahınn izniyleee olmiycak canım benimm içini ferah tutt biz güçlü kadınlarıyızzİlk kimyasal gebelik yaşamıştım ben de. Oğluma hamileyken de yine böyle olmuştu. İki ay progestan kullandım. Bunda da sıkıntı olmaz inşallah.
Kesin sana benzeyecekHerkes öyle diyor. Ben de biraz ona güveniyorum.
Çünkü gram 26 gram oldu kuzusuAllahınn izniyleee olmiycak canım benimm içini ferah tutt biz güçlü kadınlarıyızz
Aynen çok heyecanlıNevoş biz daha çok bekliyoruz
Çok romantikAman ne diyecek hep onun başının altından çıktı sevinir tabii ahsjjajsja. Oğlan yine her sabah olduğu gibi aynanın önünü karıştırırken testi buldu, hemen kapıp kaçtı. Babasına götürdü. Öyle öğrendi.
Abi de var tabi nevoş, afet ailesiAynen çok heyecanlı
Çok güzel bir bebek olacak tıpkı anası
Rabbim isteyen herkese nasip etsinAbi de var tabi nevoş, afet ailesi
Gün saymak çok heyecanlı oluyo
Şapşik abiye baksana nevoş ya tam isirmalikÇok romantik
NevoşAynen çok heyecanlı
Çok güzel bir bebek olacak tıpkı anası
O sırada bizim evin sabah keşmekeşliği, eşimin yeni uyanmış suratı, oğlanın altını değiştirmeye çalışırken kalkıp kaçması bütün romantizmi öldürüyor Nevoş.Çok romantik
Maşaallah maşaallahŞapşik abiye baksana nevoş ya tam isirmalikartist bebe masallah