Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Hayır 2. Aralarında tam 3 yaş olacak inşallah. Ben ilkinin cinsiyetini 12 haftalıkken öğrenmiştim
Oohhhh kızmı erkekmi ilki

Ben en son 11haftalıkken gittim kuzu o zaman belli olmadıı sonra 2 haftaya attı drum bu pazartesi allahın izniyle güzel haber alirız inşaallahh ikili test bakacak ensesine falan

Oohhhh kızmı erkekmi ilki

Ben en son 11haftalıkken gittim kuzu o zaman belli olmadıı sonra 2 haftaya attı drum bu pazartesi allahın izniyle güzel haber alirız inşaallahh ikili test bakacak ensesine falan
Güzel haberlerle gel inşallah. Erkek ilki. Bu kız olacak gibi geliyor.

Hemsom esin ne dedi
Aman ne diyecek hep onun başının altından çıktı sevinir tabii ahsjjajsja. Oğlan yine her sabah olduğu gibi aynanın önünü karıştırırken testi buldu, hemen kapıp kaçtı. Babasına götürdü. Öyle öğrendi.

Cumartesi öğrendim, bu cuma da doktora gideceğim. Biraz lekelenme vardı, düşük riski olabilir diye doktor rapor verdi. Dinleniyorum.
Lekelenmen kahverengi dimii öyleyse için rahat etsin bitecektirr çabuk
Benimde düşükle başladı zaten canım benim foşur foşurr hemde kıpkırmızı oldu dr bile demişti düşebilir demişti ama iğneyle mücadele ettim çok şükür tutundu ben 2 hafta ömrüm gitti gibi birşeydi allah kimseye yaşatmasın benim aklım gittii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…