- 21 Kasım 2017
- 27.622
- 120.937
İvitttt. Sen kaç haftalıktınAaaaaaaa ciddenmiii
Senin kaç haftalıkmışİvitttt. Sen kaç haftalıktın
Bir bebegin daha vardi yanlis hatirlamiyorsam. O kaç yaşındaydı?İnşallah Lotuscum teşekkür ederiz
13 haftalık canımm güzel haberlerinii sağlıcakla kucağına all inşaallahh ilkmi pekii bilmediğim için soruyorum haniiİvitttt. Sen kaç haftalıktın
Hayır 2. Aralarında tam 3 yaş olacak inşallah. Ben ilkinin cinsiyetini 12 haftalıkken öğrenmiştim13 haftalık canımm güzel haberlerinii sağlıcakla kucağına all inşaallahh ilkmi pekii bilmediğim için soruyorum hanii
Oohhhh kızmı erkekmi ilkiHayır 2. Aralarında tam 3 yaş olacak inşallah. Ben ilkinin cinsiyetini 12 haftalıkken öğrenmiştim
Şu an tam 28 aylık.Bir bebegin daha vardi yanlis hatirlamiyorsam. O kaç yaşındaydı?
Güzel haberlerle gel inşallah. Erkek ilki. Bu kız olacak gibi geliyor.Oohhhh kızmı erkekmi ilki
Ben en son 11haftalıkken gittim kuzu o zaman belli olmadıı sonra 2 haftaya attı drum bu pazartesi allahın izniyle güzel haber alirız inşaallahh ikili test bakacak ensesine falan
Ooyyyy demekkii 2cisi abisiyle büyüycekkGüzel haberlerle gel inşallah. Erkek ilki. Bu kız olacak gibi geliyor.
Evet bencede kız olacakGüzel haberlerle gel inşallah. Erkek ilki. Bu kız olacak gibi geliyor.
Dün öğrenemedik. Ultrasondan bakılmadı. Sadece kan testi yaptılar yine, hamile olduğuma inandıklarında da düşük önleyici iğne ve serum verildi. Doktora cuma günü gidebileceğizSenin kaç haftalıkmış
Hemsom esin ne dediDün öğrenemedik. Ultrasondan bakılmadı. Sadece kan testi yaptılar yine, hamile olduğuma inandıklarında da düşük önleyici iğne ve serum verildi. Doktora cuma günü gidebileceğiz
Allahım dünya güzeli abi olacak yaa inanmıyorumGüzel haberlerle gel inşallah. Erkek ilki. Bu kız olacak gibi geliyor.
Cumartesi öğrendim, bu cuma da doktora gideceğim. Biraz lekelenme vardı, düşük riski olabilir diye doktor rapor verdi. Dinleniyorum.Ooyyyy demekkii 2cisi abisiyle büyüycekk
Sen daha yeni öğrendin demij
BekliyoruzDün öğrenemedik. Ultrasondan bakılmadı. Sadece kan testi yaptılar yine, hamile olduğuma inandıklarında da düşük önleyici iğne ve serum verildi. Doktora cuma günü gidebileceğiz
Nevoş biz daha çok bekliyoruzBekliyoruz
Aman ne diyecek hep onun başının altından çıktı sevinir tabii ahsjjajsja. Oğlan yine her sabah olduğu gibi aynanın önünü karıştırırken testi buldu, hemen kapıp kaçtı. Babasına götürdü. Öyle öğrendi.Hemsom esin ne dedi
Lekelenmen kahverengi dimii öyleyse için rahat etsin bitecektirr çabukCumartesi öğrendim, bu cuma da doktora gideceğim. Biraz lekelenme vardı, düşük riski olabilir diye doktor rapor verdi. Dinleniyorum.
Ay inanmiyorum yaaa Şapşik bebeAman ne diyecek hep onun başının altından çıktı sevinir tabii ahsjjajsja. Oğlan yine her sabah olduğu gibi aynanın önünü karıştırırken testi buldu, hemen kapıp kaçtı. Babasına götürdü. Öyle öğrendi.