- 24 Eylül 2018
- 97.374
- 292.814
Cümlemize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cümlemize
Gezıyor gezıyor oda dogum sigortasıyla ilgili bişey arastırıyormus etiket olmus bilir kişi olarak dimi cennam Jenna16Oda mı geziyor yoksa
İyiyim cennaaaaamm sende iyi misin ber bi yanakArada gelip gidiyorum canım,nasılsın?
Ya ,jinekolog Jenna Ben şookGezıyor gezıyor oda dogum sigortasıyla ilgili bişey arastırıyormus etiket olmus bilir kişi olarak dimi cennam Jenna16
Çok şükür iyiyim kuzumİyiyim cennaaaaamm sende iyi misin ber bi yanak
Nerden geldi buldı bu jinekologluk seni bilmem cennam ahahhaYa ,jinekolog Jenna Ben şook
Bir ara duvara yazarlardı,Jenna Dümen Neyse artık yokNerden geldi buldı bu jinekologluk seni bilmem cennam ahahha
Ah cennam ah ciddi bilgin varsa bizlerde danısalım doktorlarla ugrastırma biziBir ara duvara yazarlardı,Jenna Dümen Neyse artık yok
Olsa dükkan sizin be kuzuAh cennam ah ciddi bilgin varsa bizlerde danısalım doktorlarla ugrastırma bizi
Ben bu konuda biraz bilgi sahibi llayim ,sorular boşa gitmesin,israf
Tamam cennam bilgilenince haber ver amaBen bu konuda biraz bilgi sahibi llayim ,sorular boşa gitmesin,israf
Elimden geleni yapacağım kuzuTamam cennam bilgilenince haber ver ama
Elimden geleni yapacağım kuzu
İstersen muayene edip baksın
Şartlar uygun değil nevoşİstersen muayene edip baksın
Şartlar uygun değil nevoş
İnşallah Lotuscum teşekkür ederizHayirli ugurlu olsun. Saglikla gelsin, saglikla büyüsün, huzurlu ve mutlu bir ömrü olsun insallah