Odanun duvarına göre dolap8 binin icinde ne var peki
Ufak teknolojik aletlerin kablosu kopuyor da telefoncuya gidip 100 liraya yaptırıyorsun ya işte onu evde kendin yapıyorsun o aletleMinik o nedir yaaaaaa
Tüp bebeğidemi vurdu?Ev yapan, evlenen battı
Tüp bebek tedavisi fiyatları da uçtu, şu anda 40 bin deniyor.
Şükür imkân var, olmayan ne yapsın
Kış geldi, akşam markete gittim. 4 litre yağ 105₺, 5 kg un 40₺. Bu insanlar ne yiyip içecek
Ben farklı yapacağımDört tariften üçünde Karnıbahar var
Neden normal şeylere ikna etmosn minikUfak teknolojik aletlerin kablosu kopuyor da telefoncuya gidip 100 liraya yaptırıyorsun ya işte onu evde kendin yapıyorsun o aletle
İyiymiş ozaman ben 4 yıl önce bell.... Bakmıştım 3 tane yatak vardı içinde 4600 duOdanun duvarına göre dolap
Şifonyer..
Sonra komidin
Baza yatak yatak başlıpı
Pazarlıkla.. Hazır değil.. Yaptırıormİyiymiş ozaman ben 4 yıl önce bell.... Bakmıştım 3 tane yatak vardı içinde 4600 du
Tüp bebek tedavisi tamamen dolara bağlı canımTüp bebeğidemi vurdu?
Vurur... Gerçi onun ilaçları dolar endeksli bilirim
Ama bari merkez fiyatlarını uçurmasalardı..
Dün annem geldi salonun ortasında ipler boyalar kırık bir saksı sen ne yapıyorsun diyor babamNeden normal şeylere ikna etmosn minik
En son ablam 20 bine yaptirmisti Yasmin prof değildi proflar çok pahalıTüp bebek tedavisi tamamen dolara bağlı canım
8 bin dolar civarı idi
Ben geçen sene spermden dolayı mikroçipte yaptrmştm ekstraTüp bebek tedavisi tamamen dolara bağlı canım
8 bin dolar civarı idi
Tatlı yaptım
Birgün elinde kalacak tutam tutam
Doğru göndermiştinİnanmazsan aha dayıya sorC A N O lays sifresi bile atıp etiketledim seni
Bildirimlerine bakmayan hain kostak
Ben Prof’ta yaptıracağım canım, bu defa kapsamlı başlayacağım.En son ablam 20 bine yaptirmisti Yasmin prof değildi proflar çok pahalı
Hakkınızda hayırlısı olsun canımBen Prof’ta yaptıracağım canım, bu defa kapsamlı başlayacağım.
Ellerine sağlık canım
Sağol canım
Sağol yasomEllerine sağlık canım
İnşallah güzel haberler verirsin yasminimBen Prof’ta yaptıracağım canım, bu defa kapsamlı başlayacağım.