Geldim geldim
Yani
Sen hep iyi şeyler düşünürsün minikYanibende öyle düşündüm
Eli boş gelmek yok. Yarışmaya katılmalısın.Geldim geldim
Ben bunlara dayanamam amaSen hep iyi şeyler düşünürsün minik
Bizim minnışumuza laf ykMinnoş gerçekten çok minnoş ben karşı taraftan bekliyorim o maske düşmesini
Burda her ne kadar çok minnoş gecniyoriz deseler bile içten içe hasetlenme sıkıntı yaşayan illa ki vardır
Ben sadece fikir veririmEli boş gelmek yok. Yarışmaya katılmalısın.
Bunu okuyunca hem sempatik hem yakışıklı şarkısını mırıldandı iç sesim neden acabaEli boş gelmek yok. Yarışmaya katılmalısın.
Minnos minnoş sustugumuzdan mahvettiler bizi balonum patlayalım gitsin
Neden ki acabaBunu okuyunca içimden hem sempatik hem yakışıklı şarkısını mırıldandı iç sesim neden acaba
Hani hem geleceksin hem yapacaksına mi uyarladı acaba kafam aynı anda bir kaç şeyi düşünebiliyor sanırımNeden ki acaba
Minnos minnoş sustugumuzdan mahvettiler bizi balonum patlayalım gitsin
Valla eskiden çok susuyordum artik dayanamıyorum bir sıra ya girdiğimde bile başkasının önüne gecilsin arka sırada olsa bile müdahale eder oldum susamiyorim hiç biseue
Minik sakin ol ve sakince o silahı yerine bırak herkes kv değğeeellValla eskiden çok susuyordum artik dayanamıyorum bir sıra ya girdiğimde bile başkasının önüne gecilsin arka sırada olsa bile müdahale eder oldum susamiyorim hiç biseue
Araba kullanırken bile kornayi kullanmaya başladım uzata uzakta basarak
Hayır birde orman yolu kime artistleniyorsamMinik sakin ol ve sakince o silahı yerine bırak herkes kv değğeeell
Hee ben de diyorum ne alaka hem sempatik hem yakışıklı. Düşünüyorum düşünüyorum aklıma oğlumdan başka kimse gelmiyor.Hani hem geleceksin hem yapacaksına mi uyarladı acaba kafam aynı anda bir kaç şeyi düşünebiliyor sanırım
Birgün elinde kalacak tutam tutamEvet en çokta saçını çekmeyi
OyyyyHee ben de diyorum ne alaka hem sempatik hem yakışıklı. Düşünüyorum düşünüyorum aklıma oğlumdan başka kimse gelmiyor.
Birgün elinde kalacak tutam tutam
İsim vermeyeyim, diğer Hataylı arkadaştan Hatay usulü kısır tarifi istedim, onu bile vermediAdresleri alaym
Beni başka hataylılarla karıştırmayında...