- 8 Nisan 2017
- 56.760
- 297.256
Burda çok meslektaşların var öğretmenim bende yiyici timden minikİşte bu güzel kış yemeklerini severim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda çok meslektaşların var öğretmenim bende yiyici timden minikİşte bu güzel kış yemeklerini severim.
Sen yaparım diyorsan, yaparsın kuzuBen gelir anteptede yerim
Abla istedinde kargolamadm mı?
Yaparm bilirsin demi
Yapmazmıym yasminsay abla
Heh yazıom söleyn
Dönenin kaşığı kırılsn
Oyyyy kim gelmişSen yaparım diyorsan, yaparsın kuzu
Ahaha ben de iyi yerim tüm öğretmenler kış yemeklerinde mi buluşmuşBurda çok meslektaşların var öğretmenim bende yiyici timden minik
Ağzıma fermuar vurdum zaman ne gösterecek bilmiyorumKemal'im yapmaz deme dikkat yavrum sen daha gençsin
Anaaa minikoya bak ben gelince böyle sevinmediOyyyy kim gelmiş
Aaaaa, yok yok benimkiler yapmaz
Kemal'im yapmaz deme dikkat yavrum sen daha gençsin
Bırdayım kız uyandı
Yok canım onceden beri yarışmacilar arasında var eski yarışmacılardan Elhan WunderLost sohbete geliyorlarAhaha ben de iyi yerim tüm öğretmenler kış yemeklerinde mi buluşmuş
Sen gelince ne yapacağımı şaşırdım BilemedimAnaaa minikoya bak ben gelince böyle sevinmedi
Evet oda hocaYok canım onceden beri yarışmacilar arasında var eski yarışmacılardan Elhan WunderLost sohbete geliyorlar
pearlshine ve Margaret Hale yarışan öğretmenler
Pearl sen öğretmendin dimi
Bende hep hocam derimEvet oda hoca
Hee farkettim onu minikom çok şey etmiyim dedimSen gelince ne yapacağımı şaşırdım Bilemedim
Bendeeeeee hoca işte hocaa, ilkokulda öğretmenBende hep hocam derim
Allah iyi etsin inşallah bizim gibi olmaAğzıma fermuar vurdum zaman ne gösterecek bilmiyorum
Bence de daha balayı tüm aile üyeleri tarafından sürdürülüyorMiniğim o daha taze gelin
Bırdayım kız uyandı
Öğretmen diye kaydedip hocam demekBendeeeeee hoca işte hocaa, ilkokulda öğretmen
Çok sürmezAllah iyi etsin inşallah bizim gibi olma
Bence de daha balayı tüm aile üyeleri tarafından sürdürülüyor
Asıl senin gelmen lazım buraya. Ailenizin akşam menücüsü hizuranYok canım onceden beri yarışmacilar arasında var eski yarışmacılardan Elhan WunderLost sohbete geliyorlar
pearlshine ve Margaret Hale yarışan öğretmenler
Pearl sen öğretmendin dimi
Tabiki hiç şaşmazÖğretmen diye kaydedip hocam demek
Minnoş gerçekten çok minnoş ben karşı taraftan bekliyorim o maske düşmesiniÇok sürmez
En ufak bir çıkar ilişkisinde maskeler düşer