- 8 Nisan 2017
- 56.760
- 297.253
Kirmizi pabuc napirsen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben buralarda takılırım ama pişirmem baştan söyleyeyimhizuran sen yemek seversin gelsene
Minnosprenses bizden değil minik..Minnosprenses seninle sunum yaristiracaktik ama anam geldi yapamadım affet
Herkes çektiğini bilir baloncukSeninki cok zararlı değil
Zehiri daha az
Bizimkiler soktumu öldürüo
Güzel fikirYaZabildginiz en sinir edenjnin yazın oylayalim nevo onun için anket yapsın bize burda
Sende haklısınHerkes çektiğini bilir baloncuk
Müsait olfuğunda söyle hazırlayalım beraberMinnosprenses seninle sunum yaristiracaktik ama anam geldi yapamadım affet
2 haftadır yapıyoruz
Olsundu yemeği ,yemeyi sevenlerin tükkani hocamBen buralarda takılırım ama pişirmem baştan söyleyeyim
Profiline girde bak
Ayyyy inanmıyorum
Benim anlatmak isteyip anlatamadigim kelimelere dokemedibgim neler neler varBence benimki sizinkileri solda sıfır bırakır
Aynen benim de öyleBenim anlatmak isteyip anlatamadigim kelimelere dokemedibgim neler neler var
Hepimizinki
Aaaaa, yok yok benimkiler yapmazHeh buldum
Minnosprenses bu iyi günlerin ben yeni iken ev telefonundan anneni ara derlerdi sohbet ederdim ordab ..
Fatura mi onlar odemedikleri halde batiyoor şimdi
Kemal'im yapmaz deme dikkat yavrum sen daha gençsinAaaaa, yok yok benimkiler yapmaz
İşte bu güzel kış yemeklerini severim.Olsundu yemeği ,yemeyi sevenlerin tükkani hocam