TamamGöndermesi benden ısıtması senden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamGöndermesi benden ısıtması senden
Yollamış kadar oldunAdresleri alaym
Beni başka hataylılarla karıştırmayında...
Evet en çokta saçını çekmeyiHoşbuldum ozledinmi hıı
Bana sıra gelene kadr kız evlenirEn yakın @Margaret Hale sonra ben
Seninle kaynana çekiştrimeyi özledim. Arada bir uğra. Yine mevzular biriktiC A N O beni beni bihterini
Anaammm ne oldu gıı anlat anlat cok hrycanlıSeninle kaynana çekiştrimeyi özledim. Arada bir uğra. Yine mevzular birikti
Sen bile yollayacaksin,adresi biz vereceğizBen gelir anteptede yerim
Abla istedinde kargolamadm mı?
Yaparm bilirsin demi
Yapmazmıym @yasminsay abla
Heh yazıom söleyn
Dönenin kaşığı kırılsn
Aynı şeyler gelcem dedi gelme dedik. Vs amaaan her kış aynıAnaammm ne oldu gıı anlat anlat cok hrycanlı
Ee dedn ya yazıom dieeeeeSen bile yollayacaksin,adresi biz vereceğiz
Sonuç geldimi ondan bahsetAynı şeyler gelcem dedi gelme dedik. Vs amaaan her kış aynı
TamamEe dedn ya yazıom dieeeee
Sonuç geldimi ondan bahset
Çok uğraştı hala arada bir ümit yokluyorEe dedn ya yazıom dieeeee
Sonuç geldimi ondan bahset
Ölmek var dönmem yk mavişÇok uğraştı hala arada bir ümit yokluyor
Aynen yaaÖlmek var dönmem yk maviş
Ben gribin cok hastaymAynen yaa
Sen nasılsın, kuzucuk nasıl kaç aylık oldunuz
Çok geçmiş olsun canımBen gribin cok hastaym
19unda 5 bitior teyzesi
Sütüm kesildi.. Ek gıdaya erken geçtik
Hergn macera
Hemde çok güzel bir hafta sonra 6 ay kinamiz var ona hazırlanıyoruz burda bilen yapan var mı bilmiyorim ama 6 ay kınası yapacağız kızaHayırlısı olsun sultanım başa gelen çekilir
Aaa hadi hayırlısı bakalım inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım haber et bize de
Haklısın canım zaman çabuk geçiyor aslında ama bazı anlar hiç geçmeyecek gibi hissetiriyor, Allah sağlık versin de hallolur her şey zsmanla. Maaşallah Allah bağışlasın ikiz teyzesi olmak da güzeldir ❤
Biz onunla duvarda cekistiriyoruz bazen azıcık akışı takip edin Bal0ncukSeninle kaynana çekiştrimeyi özledim. Arada bir uğra. Yine mevzular birikti