Tşkler cnm..Çok geçmiş olsun canım
Maşallah zaman ne çabuk geçiyor
Benim sütüm de 5 6 ay anca yetmişti. Sağlık olsunmama verirsin.
Macera büyüdükçe artarak devam ediyor.
Napioniz len bensiz
Bende tam beni unuttn die sana kızgın atmştm kanka
NolduğğTşkler cnm..
Mama veriorm evet ama mama fiyatları aldı başını gidior
Sen unutulacak hatunmusun askolaBende tam beni unuttn die sana kızgın atmştm kanka
Benimki bence daha hızlı giydirir hem ters hem hızlıC A N O biz kaynanaları yarıştıryoruz
Tenceresiz kaldim anne ile
Hangimizin kaynanası şeytana papucu ters giydirecek önce die
Denk geliyorum bazen. Sizi gidi sizi
Malesef canım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Durumu olan var olmayan var. Zamlar almış başını gidiyorTşkler cnm..
Mama veriorm evet ama mama fiyatları aldı başını gidior
Oğlum duymuş gelmiş dün beni tembihliyor anne okulun ordaki marketci abi konusuyordu önümüzdeki hafta zam gelecekmiş alışveriş yapın diyor çocuklar bile düşünür olduDenk geliyorum bazen. Sizi gidi sizi
Malesef canım. Allah herkesin yardımcısı olsun. Durumu olan var olmayan var. Zamlar almış başını gidiyor
Bence benimki sizinkileri solda sıfır bırakırC A N O biz kaynanaları yarıştıryoruz
Tenceresiz kaldim anne ile
Hangimizin kaynanası şeytana papucu ters giydirecek önce die
Benmki sinsi çiyanBenimki bence daha hızlı giydirir hem ters hem hızlı
Vaaaoovvvv ck iyi sözzzzz
Hinnlik düşündüğümde eşim bana şeytan sana şaşıp kalıyordur diyor yooo annen hiç şaşkın bakmıyor diyorum
Seninki cok zararlı değilBence benimki sizinkileri solda sıfır bırakır
YaZabildginiz en sinir edenjnin yazın oylayalim nevo onun için anket yapsın bize burdaBence benimki sizinkileri solda sıfır bırakır
Her markete gitsek fiyatlar değişmiş oluyor. Herkesin alım gücü aynı değil. Ne yapsın bu milletOğlum duymuş gelmiş dün beni tembihliyor anne okulun ordaki marketci abi konusuyordu önümüzdeki hafta zam gelecekmiş alışveriş yapın diyor çocuklar bile düşünür oldu
Sinirli zamaninda söylesem kavga sebebi de ...böyle yımışak yakaladım mi soyluyorum herşeyiBenmki sinsi çiyan
Vaaaoovvvv ck iyi sözzzzz
En kısa zamanda kullanacam kanka
Geçen oğlan 10 lira aldı fırına gitti tam yetiyor git al dedim (simit pogaca alacak )Her markete gitsek fiyatlar değişmiş oluyor. Herkesin alım gücü aynı değil. Ne yapsın bu millet