- 20 Mart 2008
- 140.728
- 211.193
- 60
Bende bende birde alerjim var genede kullanıyorumÇOk severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bende birde alerjim var genede kullanıyorumÇOk severim
Bana da çamaşır suyu falan yasak ,ama olmadan temiz olmuyor kiBende bende birde alerjim var genede kullanıyorum
O zaten başlı başına rsik taşıyor.Bana da çamaşır suyu falan yasak ,ama olmadan temiz olmuyor ki
Ama içim öyle rahat ediyor benim deO zaten başlı başına rsik taşıyor.
O koku mutlaka olacakseviyorum keratayıAma içim öyle rahat ediyor benim de
Allah yardımcınız olsun hemsom, rabbim güç sağlık versin güzellikle sağlıkla büyüsün bebemizBeta 1380 çıktı. Düşük riski için doktor serum ve iğne verdi, akşam acillerdeydik. Çocukla zulüm. Nevreste
Ben deO koku mutlaka olacakseviyorum keratayı
Süper fikirMargaret Hale artık baklava dağıtırsın
darısı sana... sende baklavada kurtarmaz kirazımSüper fikir
Dana mı keseyim tonluk döner mi yapayım napayim kuzumdarısı sana... sende baklavada kurtarmaz kirazım
Yaaa çok geçmiş olsun kuzum benim, limonlu su iç,zencefil yeo değilde çok kötü hastayım
kaç gündür perişan oldum
artık ağanın eli tutulmazDana mı keseyim tonluk döner mi yapayım napayim kuzum
tşk ederm kirazımYaaa çok geçmiş olsun kuzum benim, limonlu su iç,zencefil ye
Bunu en zayıf düştü bitanecimartık ağanın eli tutulmaz
tşk ederm kirazım
her denileni yapıorum tık yökk
Canım
Hoş geldinYine nolduğ beee de hele ne aldın gene
Tüü Allah sizi kuntislerrr
Çok geçmiş olsun ablacım. İnşallah önemsizdirBugün hastaneye gidecem göğüs hasatalıkları bölümüne geçen sigara içğn gitmiştim ya dr röntgene bakınca gidin kontrole dedi.Burada bişi görüyorum dedi tomografi çektirin dedi,bakalım artık ne olacak bugün .
Bizide mahvediyor gerçiBen de
Çok sapğol mavişim bakalım dr tomografi isteyecekmigidince belli olur oda,randevu var birde.Canım
Hoş geldin
Çok geçmiş olsun ablacım. İnşallah önemsizdir
Tünaydın