- 20 Mart 2008
- 140.729
- 211.202
- 60
Aynen dün hep netsiz kaldım teldende yazmak zor oluyor bana ev işini hallettim bendeGelip düzeltmelerine gerek kalmamis,iyi olmuş
Olurdu valla çok güzel olurduAfiyet olsun canım keşke yakın olsaydık gelirdim ne güzel olurdu
Vallahi kımıldasam düşecektim kocaman yatakta enine boyuna yattı
Olurdu valla çok güzel olurdu
Yarabbiiiim sıpacıkkkkk seeey
Op benim için bir
Ellerine sağlıkAynen dün hep netsiz kaldım teldende yazmak zor oluyor bana ev işini hallettim bende
Zaten yapılıyorda bu sefer acele etmeden hallettimEllerine sağlık
Yasom nasılsın nasıl gidiyor işler
Mis gibi olmuşturZaten yapılıyorda bu sefer acele etmeden hallettim
Çok şükür ablacım, bu aralar günlük ve iri balık bulmak sıkıntılı. Bulduğumuz da çok pahalı oluyor.Yasom nasılsın nasıl gidiyor işler
Evi deterjan kokuttum geneMis gibi olmuştur
Denizdede balık mı kalmadı acaba o olabilirmi yaso.Çok şükür ablacım, bu aralar günlük ve iri balık bulmak sıkıntılı. Bulduğumuz da çok pahalı oluyor.
Müşteriyi kaybetmemek için kârsız satış yapıyoruz birkaç gündür. İnşallah balık bollaşır, millet balığa doyar
Anlayacağın, lodos bizi vurdu biraz. Yine de çok şükür
Ablam, lüferler kaçtı. Hamsi rüzgarlı havalarda tutulamıyor. Çinekop, istavrit falan desen bol, ama fiyatları düşürmüyorlar. Mazota gelen zamlar yüzünden tekneden balıklar pahalı çıkıyor.Denizdede balık mı kalmadı acaba o olabilirmi yaso.
Bunada şükür olsun bereketli satışlarınız olsun.
Lüfer nereye kaçtı öyle güzel balık olur kendisi.Ablam, lüferler kaçtı. Hamsi rüzgarlı havalarda tutulamıyor. Çinekop, istavrit falan desen bol, ama fiyatları düşürmüyorlar. Mazota gelen zamlar yüzünden tekneden balıklar pahalı çıkıyor.
Müşteriler de, balığı tutanlar da haklı. Bizim yapabileceğimiz bir şey yok maalesef
Amin ablacım
Ablam, lüfer lodosta olmuyor, durgun denizlere doğru yol aldı.Lüfer nereye kaçtı öyle güzel balık olur kendisi.
Diğer balıklar zaten pahalı oluyor,çupra desen oda pahalı hamsi soğuk hava balığı yağlanması için.
Dediğin gibi mazot pahalı balık pahalı herkes haklı zaten bu konuda ..
ggüünnnaaayyydddıııınnnn
Balonlarım var renkli renkligünaydın çılgınımmmmm
geçmiş olsunhayırlısı
günaydın ablacımm
günaydın balonların cok güzel abla
ÇOk severimEvi deterjan kokuttum gene