Geçmiş olsun ablacımBugün hastaneye gidecem göğüs hasatalıkları bölümüne geçen sigara içğn gitmiştim ya dr röntgene bakınca gidin kontrole dedi.Burada bişi görüyorum dedi tomografi çektirin dedi,bakalım artık ne olacak bugün .
Çok sdağol berrecimGeçmiş olsun ablacım
Gün zor aydı banaGünaydın canimm
Valla banadaGün zor aydı bana
Oğlan tepemde kafamın üstünde yattı sabaha kadar
Babasını yataktan attı
Geçmiş olsun ablacım önemli birşey değildir inşallahBugün hastaneye gidecem göğüs hasatalıkları bölümüne geçen sigara içğn gitmiştim ya dr röntgene bakınca gidin kontrole dedi.Burada bişi görüyorum dedi tomografi çektirin dedi,bakalım artık ne olacak bugün .
Çok sağol canısı umarım öyle olur bakalım dr ne diyecek.Geçmiş olsun ablacım önemli birşey değildir inşallah
Bana da bırak diyorlar da olmuyorÇok sağol canısı umarım öyle olur bakalım dr ne diyecek.
İlaç kullanıyorum şimdi,umarım faydasını görürüm .Bana da bırak diyorlar da olmuyor
İşe yarıyor onlar inşallah başlamazsın tekrarİlaç kullanıyorum şimdi,umarım faydasını görürüm .
Afiyet olsun canım keşke yakın olsaydık gelirdim ne güzel olurduValla banadaayilmak için kayfe yaptım gel içelim
Oysss ne işi var orda
Ooo hadi bakalım baba kapı dışarıolacaaaaak
Gelip düzeltmelerine gerek kalmamis,iyi olmuşDün toz alırken erlim fian değdiyse belki ondan oldu
Aynen pericim sağol
Bir tanesini topladlıar piyasan bu başka bir marka.İşe yarıyor onlar inşallah başlamazsın tekrar
Paşam mı yattı yoksaAfiyet olsun canım keşke yakın olsaydık gelirdim ne güzel olurdu
Vallahi kımıldasam düşecektim kocaman yatakta enine boyuna yattı
Sağol kuzumSağol canım benim sanada
Günaydın kuzumGünaydın herkese