Afiyet olsunSukur ablam bende iyiyimkızı uyuttum kulaklığı taktım bide kahve yaptım gel içelim
Neyse geldin:)Yok abla ya eşimin nette bitti aksi gibi yoksa alacaktım yine ogun son girişim oldu.
Telde 5 TL vardı onuda ara ara kızın hocası watsaptan biseyler atıyor istiyor vs ona girdim ara ara sonra oda bitti caldiracak bile yoktu valla
Adımın yanında kalp nerde
Oraya da sen etiketlemedin mi dünO bize hiç uğramıyor ancak masterchef
Siz unutulacak kişi misiniz JülideUnuttu bizi hain
Tabi kesin öyledirAdımın yanında kalp nerde
Oraya da sen etiketlemedin mi dün
Siz unutulacak kişi misiniz Jülide
Ah kuzum tarif alamadın diye çok üzüldük yaaSukur ablam bende iyiyimkızı uyuttum kulaklığı taktım bide kahve yaptım gel içelim
Aaaah ahh, vaktim yok NevoşTabi kesin öyledir
Ben de tarif aldım. Almayayım diyorum dayanamıyorumAh kuzum tarif alamadın diye çok üzüldük yaayetiştin şükür
Küsemiyorum zatenAyy nevoş sen küsünce de ne bileyim
Allah kolaylık versin ama seni arada görmek istiyorumAaaah ahh, vaktim yok Nevoş
Sağol ablacimmmAfiyet olsun
ŞükürNeyse geldin:)
GeldimOhoooo yavrucuk gelmiş
Ogün eşim net bitmek üzere deyince zaten anladım giremicem tarifler alınacak hepAh kuzum tarif alamadın diye çok üzüldük yaayetiştin şükür
Nazom biran önce yap rahatlayalım ,beklemek cok zorBen de tarif aldım. Almayayım diyorum dayanamıyorum
Cok belli NevoşKüsemiyorum zaten
Bak bak bende yaptim cünküSağol ablacimmm
Şükür
Geldimlim ya yarabbelalemin
Ogün eşim net bitmek üzere deyince zaten anladım giremicem tarifler alınacak hepbu ay katilmayayim falan yazdım o yazis son oldu zatı kuzu net finiş
Tarifler yapılmış gidip bir bakayım
Seni köftehorBak bak bende yaptim cünkü
Teşekkür ederim YasocumMargaret Hale gezenticiğim, yukarıda okuduğumdan anladığım doğru ise, hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah