- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.902
Teşekkürler, inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler, inşallahHayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Günaydın kablo çıkmış meğerseBir an önce hallolur inşallah ❤
Şimdiden htırlı uğurlu olsun halecim sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok sevindimBeta 1380 çıktı. Düşük riski için doktor serum ve iğne verdi, akşam acillerdeydik. Çocukla zulüm. Nevreste
Günaydın ablacımGünaydınlar hanımlar
Hayırlı olsun canımBeta 1380 çıktı. Düşük riski için doktor serum ve iğne verdi, akşam acillerdeydik. Çocukla zulüm. Nevreste
Günaydın pericanGünaydın ablacım
Nasılsın ablamGünaydın perican
Günaydın ablamGünaydın
Günaydın nevoşumGünaydın
İyiyim perücüm sağol sen nasılsınNasılsın ablam
Günaydın ablam
günaydın çılgınımmmmmGünooo
geçmiş olsun hayırlısıBeta 1380 çıktı. Düşük riski için doktor serum ve iğne verdi, akşam acillerdeydik. Çocukla zulüm. Nevreste
günaydın ablacımmGünaydınlar hanımlar
günaydın balonların cok güzel ablaGünaydın
Günaydınlar baloncukgünaydın çılgınımmmmm
geçmiş olsun hayırlısı
günaydın ablacımm
günaydın balonların cok güzel abla
Snada günaydınlarrrrrrrrrggüünnnaaayyydddıııınnnn
geçmiş olsun ablaBugün hastaneye gidecem göğüs hasatalıkları bölümüne geçen sigara içğn gitmiştim ya dr röntgene bakınca gidin kontrole dedi.Burada bişi görüyorum dedi tomografi çektirin dedi,bakalım artık ne olacak bugün .
Sağol canımcımgeçmiş olsun abla
Hep iyi ol inşallah ablacim şükür bende iyiyimGünaydın nevoşum
İyiyim perücüm sağol sen nasılsın
Cukuuum sanada günaydın fıstığımgünaydın çılgınımmmmm
geçmiş olsun hayırlısı
günaydın ablacımm
günaydın balonların cok güzel abla
Geçmiş olsun abla inşallah kötü bişey değildir ablacım güzel haberler ile gelBugün hastaneye gidecem göğüs hasatalıkları bölümüne geçen sigara içğn gitmiştim ya dr röntgene bakınca gidin kontrole dedi.Burada bişi görüyorum dedi tomografi çektirin dedi,bakalım artık ne olacak bugün .