Hayırlıdı olsun canım yerleşme kanaması olabilirSonucu yarın göreceğiz de gün içinde çok yoruldum. 10 saat ders vardı bugün. Eve geldim şimdi, kahverengi lekelenme var.Eşimin gelmesini bekliyorum. Acile gideceğiz ilaç, iğne falan verirler herhalde.
Hayırlısı hemşomSonucu yarın göreceğiz de gün içinde çok yoruldum. 10 saat ders vardı bugün. Eve geldim şimdi, kahverengi lekelenme var.Eşimin gelmesini bekliyorum. Acile gideceğiz ilaç, iğne falan verirler herhalde.
Ben onu şehir efsanesi sanıyordum ya ahsjajsja. Ama sanki yerleşme kanaması değil gibi. İlk hamileliğimde de kendimi çok yorduğum bir gün, iki aylıkken böyle olmuştu, doktor bir hafta rapor vermişti yatıp dinleneyim diye. Bir de progestan iğneHayırlıdı olsun canım yerleşme kanaması olabilir
İnşallah hemşocumHayırlısı hemşomSıkıntı yoktur ve olmaz inşallah
Progestan verir bence deBen onu şehir efsanesi sanıyordum ya ahsjajsja. Ama sanki yerleşme kanaması değil gibi. İlk hamileliğimde de kendimi çok yorduğum bir gün, iki aylıkken böyle olmuştu, doktor bir hafta rapor vermişti yatıp dinleneyim diye. Bir de progestan iğne
Benim iki hamileliğimde olduBen onu şehir efsanesi sanıyordum ya ahsjajsja. Ama sanki yerleşme kanaması değil gibi. İlk hamileliğimde de kendimi çok yorduğum bir gün, iki aylıkken böyle olmuştu, doktor bir hafta rapor vermişti yatıp dinleneyim diye. Bir de progestan iğne
Yaa hemso rapor al olmazsaSonucu yarın göreceğiz de gün içinde çok yoruldum. 10 saat ders vardı bugün. Eve geldim şimdi, kahverengi lekelenme var.Eşimin gelmesini bekliyorum. Acile gideceğiz ilaç, iğne falan verirler herhalde.
Hayırlı AkşamlarHayırlı akşamlar herkese
Kış sebzemi aldım bu akşam. Evde olduğum ilk gün tarifimi yapacağım inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahBen onu şehir efsanesi sanıyordum ya ahsjajsja. Ama sanki yerleşme kanaması değil gibi. İlk hamileliğimde de kendimi çok yorduğum bir gün, iki aylıkken böyle olmuştu, doktor bir hafta rapor vermişti yatıp dinleneyim diye. Bir de progestan iğne