- 24 Eylül 2018
- 97.359
- 292.780
Çok şükür cancağızım Hayırlı,bereketli işlerÇok şükür cancağzım, tezgahtayım.
Sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür cancağızım Hayırlı,bereketli işlerÇok şükür cancağzım, tezgahtayım.
Sen nasılsın?
Unuttu bizi hainO bize hiç uğramıyor ancak masterchef
Yastaymmm hç kmse bilmiorrr
Beni görmedin diye mi ?Yastaymmm hç kmse bilmiorrr
Nırım nırımmmmm
Elbet onunda etkisi varBeni görmedin diye mi ?
Markete gitmeye korkar olduk ,rezilllik Hele bebeklilere Allah daha çok yardım etsinElbet onunda etkisi var
Herşey ateş pahası
Mama yetişmio bez yetişmio of of
Jer türlü hediye kabul edilir hahaha
Ama tarif aldıUnuttu bizi hain
A4 kağıdı 25 ti bugün eşim a101 den 40 a almış.Nette baktım en ucuz 60 tlMarkete gitmeye korkar olduk ,rezilllik Hele bebeklilere Allah daha çok yardım etsin
Allah yardımcınız olsun.Bunlar mecburi ihtiyaçOlmayan ne yapsınElbet onunda etkisi var
Herşey ateş pahası
Mama yetişmio bez yetişmio of of
Jer türlü hediye kabul edilir hahaha
İyi bariAma tarif aldı
Hiç iyiye gitmiyoruzA4 kağıdı 25 ti bugün eşim a101 den 40 a almış.Nette baktım en ucuz 60 tl
Markete gitmeye korkar olduk ,rezilllik Hele bebeklilere Allah daha çok yardım etsin
Allah yardımcınız olsun.Bunlar mecburi ihtiyaçOlmayan ne yapsın
Lüks değil üstelik,ihtiyaç Çok zor çokAyy tşkler
Bende zaten onu düşünüorm
Olmayan nasıl yapıor
Aynen batıyoruzHiç iyiye gitmiyoruz
Aynen alamazAyy tşkler
Bende zaten onu düşünüorm
Olmayan nasıl yapıor
Hayırlısı olsun sultanım başa gelen çekilirFarklı bir versiyon
8 Ekim öncesi ve sonrası diyelim
Aaa hadi hayırlısı bakalım inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım haber et bize deYuh 2 aylık olmuş bile Hayırlı olsun bebişiniz, sağlıkla huzurla büyütün inşallah. Bende de ne olsun işte, dün sabah öğrendim hamileymişim ahsjajsja yarın bir kan testi vereceğim bakalım.
Haklısın canım zaman çabuk geçiyor aslında ama bazı anlar hiç geçmeyecek gibi hissetiriyor, Allah sağlık versin de hallolur her şey zsmanla. Maaşallah Allah bağışlasın ikiz teyzesi olmak da güzeldir ❤Çabuk gelip geçiyor zaman wunderimmm
Daha dün gibiydi burda yazmıştım Ablam tüp bebeğe gidiyor diye ...
ablamın ikizleri dişler çıktı ..bugün foto atmışlar besigin boşluklarında aşağı sallamış ayaklarini sırıtarak sapsik nasıl poz veriyor 2 tane dişle
Sonumuz hayrolsun inşallahAynen batıyoruz
Sonucu yarın göreceğiz de gün içinde çok yoruldum. 10 saat ders vardı bugün. Eve geldim şimdi, kahverengi lekelenme var. Eşimin gelmesini bekliyorum. Acile gideceğiz ilaç, iğne falan verirler herhalde.Margaret Hale canım sonuç nedir