- 8 Nisan 2017
- 56.759
- 297.239
Hepsi birbirine yakın tarifler mi peki karnabahar gibiEn az 20 canım ama yapmayanlar olacaktır
Mesela havuç un yada pırasa nin bir kaç çeşidi var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi birbirine yakın tarifler mi peki karnabahar gibiEn az 20 canım ama yapmayanlar olacaktır
Bizim çok kötü denk geldi dimi,sanki anlaşmış gibi ustusteHepsi birbirine yakın tarifler mi peki karnabahar gibi
Bende seniiMinciririm yaa
Yok ben cidden sordum canım mesela kereviz in de farklı çeşitleri var onun gibi ..ben bambaşka bilinmeyen bişey olsun istiyorum ama bende bilmiyorim saniriimBizim çok kötü denk geldi dimi,sanki anlaşmış gibi ustuste
Bende senii
Evet kuzum, bir sebzenin bir çok yemeği var bizde de gördüğün gibi bir sebze kaç çeşit yemek olduYok ben cidden sordum canım mesela kereviz in de farklı çeşitleri var onun gibi ..ben bambaşka bilinmeyen bişey olsun istiyorum ama bende bilmiyorim saniriim
Sen yaratıcılığını kullanacaksin belkideYok ben cidden sordum canım mesela kereviz in de farklı çeşitleri var onun gibi ..ben bambaşka bilinmeyen bişey olsun istiyorum ama bende bilmiyorim saniriim
Bence yok çoğu farklı tarifGelenler gibi farklıHepsi birbirine yakın tarifler mi peki karnabahar gibi
BilmemAyy gene mi yapmayacaklar ki
Yani demek istedigim malzeme aynı tarif farklı tarif bakayım dedikçe acıktımBence yok çoğu farklı tarifGelenler gibi farklı
Bende birkaç gündür görmedimYok kullanmamıştır. Onlar 2 kişilerAma onlara gelen misafir kahvaltıya gelip akşama kadar kalıyor.Çok isabetli bir hediye olduKısmet nevoş firdefsko napiyo,takımını kullandı mi firdefs
Sebze iştePişşrme yöntemleri,şekilleri farklı olurYani demek istedigim malzeme aynı tarif farklı tarif bakayım dedikçe acıktım
Aynen tam onun tarzına göre olduğunu hissediyorum bende nevoşBende birkaç gündür görmedimYok kullanmamıştır. Onlar 2 kişilerAma onlara gelen misafir kahvaltıya gelip akşama kadar kalıyor.Çok isabetli bir hediye oldu
Ben gidip görmedim ama güzel duruyorÇok şıkAynen tam onun tarzına göre olduğunu hissediyorum bende nevoş
Aynen önümüzdeki maçlara bakacağız zaten benim tarifi isteyen olmamıştır demiSebze iştePişşrme yöntemleri,şekilleri farklı olur
Sende gidip değişik tarif alıyorsunAynen önümüzdeki maçlara bakacağız zaten benim tarifi isteyen olmamıştır demi
Evet nevoşum sana bi sofra hazırlar artık, ben bile merak ettim hee tarz olduBen gidip görmedim ama güzel duruyorÇok şık
Yap artık minikom yarınAynen önümüzdeki maçlara bakacağız zaten benim tarifi isteyen olmamıştır demi