- 21 Kasım 2017
- 27.616
- 120.897
İnşallah hemşocumSağlıkla gelsin hemşom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hemşocumSağlıkla gelsin hemşom
Ahaaaa demek o sensin kerametli topik olarak adımız çıkacakBen oğluma hamileyken foruma üye oldum.1 hafta sonra doğum yaptım. Etkisi olabilir mi
İstemeyenler gelmeyecekAhaaaa demek o sensin kerametli topik olarak adımız çıkacak
Allahım hayattan soğutacak cinsten kukrisimVallahi billahi sonra bebekken sürdürdü doğumdan sonra ben yok ya benim oğlum kimseye benzemiyor falan dedim çıkardı eşimin küçüklük resmini koydu televizyonun önüne orda kaldı resim
Aaa neden ben geldim aklınaNevreste geçen bir pilav gördüm Minnosprenses geldi aklıma pembe pilav
Ziyaret sayımız artacak nevoş, berekete gelSıraya girin
O zamanlar birde beraber oturuyorduk sosyalim gerçi zaman mekan mesafe farketmiyorAllahım hayattan soğutacak cinsten kukrisim
Yeni gelinsin ve senden pembiş yeni gelin sunumu bekliyoruzAaa neden ben geldim aklına
Isteyen çok çoğalırızİstemeyenler gelmeyecek
Cidden çoğu üye bebek olduktan sonra gelmeyi azalttı.Ya da büyütüp tekrar geldi
Sıkıntı yokIsteyen çok çoğalırız
Ah kukrisim ne acılar biriktirdin icindeO zamanlar birde beraber oturuyorduk sosyalim gerçi zaman mekan mesafe farketmiyor
Yeni evlendin ya hep diyorum ya sana kurdela eksik diye ondanAaa neden ben geldim aklına
Kolay olmadı delirişimAh kukrisim ne acılar biriktirdin icinde
Nevroş Pembe de tabak yok yaYeni gelinsin ve senden pembiş yeni gelin sunumu bekliyoruz
Allah kurtarmış kukrimO zamanlar birde beraber oturuyorduk sosyalim gerçi zaman mekan mesafe farketmiyor
Sana yarın söz kurdeleli aunuö yapıcaöYeni evlendin ya hep diyorum ya sana kurdela eksik diye ondan
Hamiş möisin hemşoİstemiyordum ki. Hiç aklımda yoktu. Ama böylesi belki daha hayırlı oldu. Çünkü bana kalsa hiç içimden gelmezdi ikinciyi yapmak. Oğlanda çok çektim. Tam rahata erdim derken… Ama bir yanım da hep kardeşi olsun istiyordu. Ancak bu şekilde olabilirdi. Su soğuk ama girince alışırım herhalde.
Kapisalim miSana yarın söz kurdeleli aunuö yapıcaö
Yapma zatenNevroş Pembe de tabak yok ya
Allah kurtarmış kukrim