- 14 Haziran 2019
- 13.311
- 47.051
Biliyorum kuzucumm ben daha hesabı dondurmadan tanısmıstık ya onunlaMervisim firdefsin kim olduğunu biliyor mu Oriana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biliyorum kuzucumm ben daha hesabı dondurmadan tanısmıstık ya onunlaMervisim firdefsin kim olduğunu biliyor mu Oriana
Aaa bak bende sana sürpriz yapacaktım kuzumBiliyorum kuzucumm
Ee onceden vardıya firdevs tanısmıstık biliyoeum yanii sultanın kardeşiAaa bak bende sana sürpriz yapacaktım kuzum
Aynen hazırlamalıEvet nevoşum sana bi sofra hazırlar artık, ben bile merak ettim hee tarz oldu
Ay ne bilim kuzum o zamanlar çok gelmiyordu, şimdi daha çok aramıza katılıyor ya belki bilmiyorsundur dedim ama hatırladım pınarda da vardı sende vardinEe onceden vardıya firdevs tanısmıstık biliyoeum yanii sultanın kardeşi
Burdan çağrı yapıyoruzAynen hazırlamalı
Aynen çiçeğimAy ne bilim kuzum o zamanlar çok gelmiyordu, şimdi daha çok aramıza katılıyor ya belki bilmiyorsundur dedim ama hatırladım pınarda da vardı sende vardin
Yakın olsan hemen gidersin sende sosyalimBurdan çağrı yapıyoruz
Sen niye ayaktasın bakayım, uyku vaktin geldiAynen çiçeğim
Off hem ne güzel yemekler vardir merviskomYakın olsan hemen gidersin sende sosyalim
Uyku perilerim kaçık benim bu aralar sosyalimSen niye ayaktasın bakayım, uyku vaktin geldi
Ee ustası belliOff hem ne güzel yemekler vardir merviskom
O eğitimli kaç yıl kursa gittiEe ustası belli
Ee ustası belli
Peki aklıma direkt yemek gelmesi neden acabaO eğitimli kaç yıl kursa gitti
Yaaa kiyamamUyku perilerim kaçık benim bu aralar sosyalim
Acıktın sen suan heraldePeki aklıma direkt yemek gelmesi neden acaba
Yok kullanmadım daha.Kısmet nevoş firdefsko napiyo,takımını kullandı mi firdefs
Ee onu bılmıyodum bak ozaman korkulmalı firsevstenO eğitimli kaç yıl kursa gitti
Saat geç oldu acıktıkPeki aklıma direkt yemek gelmesi neden acaba
Evet canım teknik ve ölçü biliyorGramla falanEe onu bılmıyodum bak ozaman korkulmalı firsevsten