Aç karna da içerdim ben de ,boşluk oluyor insanda,sanki bir şey unutmuşsun gibi ,zama la geçiyor. Umarım kolay olur ,bence yaparsınSabah kalkınca hemen içiyordum şimdi bazen gidipiçesim geliyorda dur diyorum kendime.
Umarım dahada kolay olurda hemen zorlanmadan geçer gider.
Daha 171 aramadı bu ay hiç kaçırmadan direk arıyorlardı.
Kahvaltı yapana kadar 3-4 tane içiyordum zaten,beyin git iç diyordu hep alışkanlık tabi oda.Aç karna da içerdim ben de ,boşluk oluyor insanda,sanki bir şey unutmuşsun gibi ,zama la geçiyor. Umarım kolay olur ,bence yaparsın
Sindi bırakınca fark ettim ki sigara içince dertler bitmiyormuş, o dönem sıkıntılara bile iyi gelecek sanıyordumKahvaltı yapana kadar 3-4 tane içiyordum zaten,beyin git iç diyordu hep alışkanlık tabi oda.
Umarım öyle olur yapmak zorundayım birdebenim sakin olmam lazım gerildim mi başa saracam diye ürküyorum.
Dediğin ancak züğürt tesellisi oluyor kandiriyoruz kendimizi,içince detler bitse herkesler içer bunu.Sindi bırakınca fark ettim ki sigara içince dertler bitmiyormuş, o dönem sıkıntılara bile iyi gelecek sanıyordumHer şey zamanla daha kolay olacak . direnmeye devam ❤
Günaydın yasocumm
Nasılsınız canlar?Günaydın cancağızım
Senin için çok sevindim ,ugrasman bile çok güzel, sonucunu alacaksın inşallahDediğin ancak züğürt tesellisi oluyor kandiriyoruz kendimizi,içince detler bitse herkesler içer bunu.
Direnecem baklamı sonu umaım güzel olur hem maddi hem manevi yıkım aslında.
Bu indirdiğim uygulama herşeyi yüzdelik dilimlerde yazıyor gelişatı okuyorm hemen.
Tamam aşkom ,haber veririmGelirseniz mutlaka bekliyorum
GünaydınGünaaydınn hayırlı sabahlar
Günaydın aşkomGünaydın herkese
Sabah sabah gittim iki tüp kan verdim
Rutin kontrol mu kukrişimGünaydın herkese
Ben iyiyim yasocum 3.günüm bugün sigarasızNasılsınız canlar?
Aynen bu kadar çaba gösterirken tersine uğramayım bir kere daha değisin emeklerimeSenin için çok sevindim ,ugrasman bile çok güzel, sonucunu alacaksın inşallahHiç bir faydası olmayan,zararlı bir şeyden kurtulacaksın
Günaydınlar mervişimmGünaaydınn hayırlı sabahlar
Günaydınlar kukrişim hayırdır kontol içinmi kan verdnGünaydın herkese
Yeter ki iste,e sen de istiyorsunBen iyiyim yasocum 3.günüm bugün sigarasız
Aynen bu kadar çaba gösterirken tersine uğramayım bir kere daha değisin emeklerime
Günaydınlar mervişimm
günaydın ablacımm şimdi gordum sigarayı bırakalı 3 gun olmussun inşallah hıc aklına bıle gelmez artık tamamen kurtulursunBen iyiyim yasocum 3.günüm bugün sigarasız
Aynen bu kadar çaba gösterirken tersine uğramayım bir kere daha değisin emeklerime
Günaydınlar mervişimm