En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Çok şükür her şey yolunda canım :KK60: Evet ,kahvaltı, akşam çayı derken yoğunluk oldu 🥰Sen nasılsın?❤
Toplu bişeyler yapmak hele uzun aradan sonra cok güzel dimi🤗🤗 bende iyiyim şükür cennacım hersey yolunda burdada🥰:dua::dua:

Toplu bişeyler yapmak hele uzun aradan sonra cok güzel dimi🤗🤗 bende iyiyim şükür cennacım hersey yolunda burdada🥰:dua::dua:
Çok şükür, hep yolunda olsun kuzum :KK60: :dua: Evet harika,uzakta da olsalar her biri kardeşimiz gibi,tüm kuzenler birbirini öyle görür,çok sansliyiz🤩🤩

Çok şükür, hep yolunda olsun kuzum :KK60: :dua: Evet harika,uzakta da olsalar her biri kardeşimiz gibi,tüm kuzenler birbirini öyle görür,çok sansliyiz🤩🤩
Maşallah size cennam ağzınızın tadı bozulmasın hiç🥰🤲🏻 Bugunde kimsecikler yok topikte yahu🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Maşallah size cennam ağzınızın tadı bozulmasın hiç🥰🤲🏻 Bugunde kimsecikler yok topikte yahu🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Yarın kursta nöbetçiyim.Yiyecek götürüyoruz.Kızlarında yerli malı kutlaması var.Katmer poğaça yaptım.Fazla yapınca 2 saattir mutfaktayım😁

Şu sınavlarda geçerse az kalıyor🥰Bende koşturuyorum cidden yoğunum😁Sabah 7 de kalktım yeni oturdum desem🙈
İnanırım aşko 🤭
Aynen aşko bir hafta daha yoğun geçecek böyle bakalım Allah kolaylıklar versin hepimize 🤗🥰

Back