- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.077
- 60
Selamlar nurim alçomlarrrrrselamlarrr
Bakcaz artıkk berrecimmm her an saldırablirim yaniiii
Selam hoş geldinnn berrecimmHerkese merhabalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar nurim alçomlarrrrrselamlarrr
Bakcaz artıkk berrecimmm her an saldırablirim yaniiii
Selam hoş geldinnn berrecimmHerkese merhabalar
Hatırlıyorum tekrar yapsalar keşke enlerde ne olarak geçiyor adım merak ettimHatırlıyorum ben bile şok olmuştum bir bakınca çift e gördüm dedim bu bizim nevoşş değil yapılsa gene yaaa ne zevkli oluyordu
Asabisin dersek kavga çıkar tabiiiiÇok kavga çıkıyor abla ondan yapmıyoruz
Gözün aydın olsun ablamSüper o zaman aslında almam lazım yedek lazım çünkü.
@cotton koş koşşşş pentide indirim varmış kaçırma bence.
Bunada şükür yasocum daha kötü bişide olabilirdi gene hafif atlattın dikkat etmek lazım artık
Bende nasıl olayım aynı değişik bişi yok ,yılbaşından sonra çocuklar gelecek 2 gün kalıp döneckler
Sorunlar olmutu kavgalar çıktı sen neden beni yazdın ben seni döverim gibi gibiiiHatırlıyorum tekrar yapsalar keşke enlerde ne olarak geçiyor adım merak ettim
Çok sağol yasocumGözün aydın olsun ablam
Kavgayı hatırlamıyorum laylayloö geziniyordum sitede deli çağ zamanıma denk gelmiş şimdi akıllandımSorunlar olmutu kavgalar çıktı sen neden beni yazdın ben seni döverim gibi gibiii
Ya ısınamadığımİlk üye olduğum dönem oylamanın açık olduğunu bilmeden işaretlemiştimAsabisin dersek kavga çıkar tabiiii
Hangisi ablaBunu çok methettiler bir bak stersen
Ne kavalar çıkıyordu varya yazdın da yazdın diyeeKavgayı hatırlamıyorum laylayloö geziniyordum sitede deli çağ zamanıma denk gelmiş şimdi akıllandım
Kimi işaretledin acaba nevoşşş bende yazarken en gıcık olduğumu yazardım sjksjksjksjkYa ısınamadığımİlk üye olduğum dönem oylamanın açık olduğunu bilmeden işaretlemiştim
Hala var ama özür dilemiştim sonra ısınmıştıkNe kavalar çıkıyordu varya yazdın da yazdın diyee
Kimi işaretledin acaba nevoşşş bende yazarken en gıcık olduğumu yazardım sjksjksjksjk
Hangisi abla
En azından düzelmiş aranızHala var ama özür dilemiştim sonra ısınmıştık
Wayyyyyyyyyyyy gelir birazdan tikkat ettttt nuri bile kurtaramaz seniiien gıcık üye olarak Bal0ncuk ilk sırada yer almalı
AynenEn azından düzelmiş aranız
Wayyyyyyyyyyyy gelir birazdan tikkat ettttt nuri bile kurtaramaz seniii
Bir kerede benim asabide başta giderken biri geçti 2.oldum
Ne alakaysaBir kerede benim asabide başta giderken biri geçti 2.oldum
Ciddi asabiydim yaaaa o döenmlerdeNe alakaysa
Süperrr yaa 145 olmuşsunYa ben ne çok oy aldım öyle