Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düne nazaran ağrım az canım, sırtıma dikenler batıyor gibi acıyor yaslanarak oturduğumda. Kolumu bacağımı bir yere çarpmadığım sürece ağrımıyor
Ama ben boş durmadım bu haldeyken, arkadaşlar çaya gelecekler
Düne nazaran ağrım az canım, sırtıma dikenler batıyor gibi acıyor yaslanarak oturduğumda. Kolumu bacağımı bir yere çarpmadığım sürece ağrımıyor
Valla eşimden girdim 180 MB kaldı be kuzu arada watsaba bakıp çıkıyorum nisanın hocası biseyler gönderiyorda. İdare etmeye çalışıyorum oyuzden.
Ne çabuk bitiyor
Valla eşimden girdim 180 MB kaldı be kuzu arada watsaba bakıp çıkıyorum nisanın hocası biseyler gönderiyorda. İdare etmeye çalışıyorum oyuzden.
Ne çabuk bitiyor
Ne çabuk bitiyor