- 18 Kasım 2020
- 20.500
- 49.431
Ölçüler harika su oranı bile tam ölçü sevdimCiddi merak ediyorumm
Başladın yani kolay gelsin sonuçu haber ver olurmu bende deneyim bunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölçüler harika su oranı bile tam ölçü sevdimCiddi merak ediyorumm
Başladın yani kolay gelsin sonuçu haber ver olurmu bende deneyim bunu
Ellerine sağlık canımYağlı kağıdı kesememem dışında sorun yok bende de hiç sunum kabiliyeti yok Eki Görüntüle 2977918
Teşekkür ederim nevroşumEllerine sağlık canım
Kaşarı bol gördün ha
Severiz deKaşarı bol gördün ha
Düne nazaran ağrım az canım, sırtıma dikenler batıyor gibi acıyor yaslanarak oturduğumda. Kolumu bacağımı bir yere çarpmadığım sürece ağrımıyoryasminsay nasıl oldun
Ama dikkat et kendjneDüne nazaran ağrım az canım, sırtıma dikenler batıyor gibi acıyor yaslanarak oturduğumda. Kolumu bacağımı bir yere çarpmadığım sürece ağrımıyor
Ama ben boş durmadım bu haldeyken, arkadaşlar çaya gelecekler
Yine verilmiş sadakan varmış canım kafanı falan çarpmamışsın Allah korusun.Düne nazaran ağrım az canım, sırtıma dikenler batıyor gibi acıyor yaslanarak oturduğumda. Kolumu bacağımı bir yere çarpmadığım sürece ağrımıyor
Ama ben boş durmadım bu haldeyken, arkadaşlar çaya gelecekler
Sağ olasın Habibi’myasminsay geçmiş olsun kuzum
Ama dikkat et kendjne
Çok şükür canlarYine verilmiş sadakan varmış canım kafanı falan çarpmamışsın Allah korusun.
Çok yorma kendini
abla nezaman acilcak kategoriGörüşürüz
Aha bu ben gardas
Valla eşimden girdim 180 MB kaldı be kuzu arada watsaba bakıp çıkıyorum nisanın hocası biseyler gönderiyorda. İdare etmeye çalışıyorum oyuzden.Benimde azaldı
Ah orişimmm bıhtıhhhjAy yine mi perim görüşürüz
Sen mükayyet ol buralara minikPusuda bekliyoruz ip ucu gelecej mi diye Blue_Peri alooooğğ nerdesin
Belli değil canımabla nezaman acilcak kategori
Valla eşimden girdim 180 MB kaldı be kuzu arada watsaba bakıp çıkıyorum nisanın hocası biseyler gönderiyorda. İdare etmeye çalışıyorum oyuzden.
Ne çabuk bitiyor
Ah orişimmm bıhtıhhhj
Sen mükayyet ol buralara minik
Tamam ablacim ses kesilirse bilinki eşimin netten çıktımBelli değil canım
2022 periskomValla eşimden girdim 180 MB kaldı be kuzu arada watsaba bakıp çıkıyorum nisanın hocası biseyler gönderiyorda. İdare etmeye çalışıyorum oyuzden.
Ne çabuk bitiyor
OCagin 5 i yenilencek benimde2022 periskom
Benimde yılbaşı bebekimOCagin 5 i yenilencek benimde