- 14 Haziran 2019
- 13.306
- 47.045
Olabilir onun hafısazı çok iyi zaten,aklıma gelirse yazarım gene
Günaydın mervişim
Günaydınlar kotoncum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir onun hafısazı çok iyi zaten,aklıma gelirse yazarım gene
Günaydın mervişim
Günaydınlar kotoncum
Aynen en azından balen yok kesmiyor acıtmıyor.HanimKelesimiGetir abla lazer kesim sütyenler tam rahatlık gerçekten
Birde hamilelik olunca denemek daha iyi.Aynennn bakıcam nete birazdan ama gidip denemek daha iyi tabii
Evet o 2 e liydiEn asabiye aday olmuştumHatta onun bir anısıda var,nevoşbilir bir zamanlar enler yarışması yapılıyordu sitede,bir kategoride çift e olan aday gösterlmişti hadi canım derken meğerse o şahısmış..
Nevreste hatırladınmı o durumu.
Taklitler asıllarını yaşatırgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
neyseki dün 3 oy kullandım.. 3 oy 3 tam tamanına 3
bu sefer başardım Nevreste abla aaaaaaaaaa nevreste yazınca 2 elide çıkıyor... bence aynı nick yasak olmalı ya
Vallahi doğru tahmin etöişim o kadar düşündüm asabi kadın seniEvet o 2 e liydiEn asabiye aday olmuştum
Tabii ablacımm öyle yapcamm sağollAynen en azından balen yok kesmiyor acıtmıyor.
Birde hamilelik olunca denemek daha iyi.
En güzeli zatenTabii ablacımm öyle yapcamm sağoll
Herkes şaşırmıştıVallahi doğru tahmin etöişim o kadar düşündüm asabi kadın seni
Hatırlıyorum ben bile şok olmuştum bir bakınca çift e gördüm dedim bu bizim nevoşş değil yapılsa gene yaaa ne zevkli oluyorduHerkes şaşırmıştı
O yıl enleri ben yapmamıştım
3 saat 50 dakika 38 saniyedir sigara yok birprogram varmış onu indirdim telefona her detay yazıyor.
Biriktirdiğim hayat 15 dakika ,içilmeyen sigara 3 tane
Bunu çok methettiler bir bak stersenBana pizza hamuru tarifi verebilir misiniz
Çok kavga çıkıyor abla ondan yapmıyoruzHatırlıyorum ben bile şok olmuştum bir bakınca çift e gördüm dedim bu bizim nevoşş değil yapılsa gene yaaa ne zevkli oluyordu