- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
çakmanın nazik versyonuChinese Nevreste o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çakmanın nazik versyonuChinese Nevreste o
Noluyorr geneeeeeeChinese Nevreste o
Başka bir Nevreste var da ,onu dedikNoluyorr geneeeeee
Kibar kadınım, ne yapayım?
çakmanın nazik versyonu
Biliyorum onu onda 2 tane e vardı sankiBaşka bir Nevreste var da ,onu dedik
Evet ,o yuzden orijinali bizdeBiliyorum onu onda 2 tane e vardı sanki
Hatta onun bir anısıda var,nevoşbilir bir zamanlar enler yarışması yapılıyordu sitede,bir kategoride çift e olan aday gösterlmişti hadi canım derken meğerse o şahısmış..Evet ,o yuzden orijinali bizde
neydi acabaHatta onun bir anısıda var,nevoşbilir bir zamanlar enler yarışması yapılıyordu sitede,bir kategoride çift e olan aday gösterlmişti hadi canım derken meğerse o şahısmış..
Nevreste hatırladınmı o durumu.
Hiç hatırlamıyorum onu.neydi acaba
Nevreste hatırlar belkiHiç hatırlamıyorum onu.
Günaydunn cano ama amaaa ben dün seni etiket etmiştim gormedin demekkii beniGünaaaydınn güzellikler
Olabilir onun hafısazı çok iyi zaten,aklıma gelirse yazarım geneNevreste hatırlar belki
Günaydın mervişimGünaaaydınn güzellikler
Günaydınlar kotoncumGünaydunn cano ama amaaa ben dün seni etiket etmiştim gormedin demekkii beni
Hahahaha abla yaa koton deniliyo ya ne tuğaf oldum neysekii az kaldıı değişicem eski nickime döncemmOlabilir onun hafısazı çok iyi zaten,aklıma gelirse yazarım gene
Günaydın mervişim
Günaydınlar kotoncum
Yazılış c okunuş k işte kotonnn yani,neydiki eski nick hatırlamıyım acaba .Hahahaha abla yaa koton deniliyo ya ne tuğaf oldum neysekii az kaldıı değişicem eski nickime döncemm
Güünaaaağğğddduuuunnnnnnn
Nasılsın
Jou du burda çoğu bilirr onu istiyolarrYazılış c okunuş k işte kotonnn yani,neydiki eski nick hatırlamıyım acaba .
Günaydınlarrrrr iyiyim sağol kayısı çayı içiyorum şimdi
Biliyorum hatırladım şimdi.Jou du burda çoğu bilirr onu istiyolarr
Afiyet olsun abla
Bende kv deyim ve hala yatakta dolanıyorum ya
Okadar zorlanıyorumki sütyenle duruyorum gögüslerim ağrıyo rahat bırakamıyorum kp kaynımlat evde oluyo çoğu mahvoluyorum ya
Alicam bikaçgüne abla acaba hangileri rahat bilemedim zaten sütyenii takınca uçlarım acıyorr bian ağrım oluyo baya mahvoldum burda yaBiliyorum hatırladım şimdi.
Sütyen konusunda lazer kesimlilerçk rahat oluyor onu kullan yada sporcu sütyenleri varya süper onlarda.
Lazer olanlar balensiz zaten ikisinide pentiden almıştım çok rahatlar tavsiye ederim denemeden olmuor zaten.Alicam bikaçgüne abla acaba hangileri rahat bilemedim zaten sütyenii takınca uçlarım acıyorr bian ağrım oluyo baya mahvoldum burda ya
Evde rahatım hiç takmam sütyen
Gelenim gidenim pek olmadığı için herkesten uzakta oturuyoruz haber vermeden gelemezler
Pentiye gitcektim bende tamam abla bende öyle derimm acaba denetirlermi bilmiyorum inşaallahh deneyebilirimmLazer olanlar balensiz zaten ikisinide pentiden almıştım çok rahatlar tavsiye ederim denemeden olmuor zaten.