Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hatta onun bir anısıda var,nevoşbilir bir zamanlar enler yarışması yapılıyordu sitede,bir kategoride çift e olan aday gösterlmişti hadi canım derken meğerse o şahısmış.. Nevreste
hatırladınmı o durumu.
Hatta onun bir anısıda var,nevoşbilir bir zamanlar enler yarışması yapılıyordu sitede,bir kategoride çift e olan aday gösterlmişti hadi canım derken meğerse o şahısmış.. Nevreste
hatırladınmı o durumu.
Jou du burda çoğu bilirr onu istiyolarr
Afiyet olsun abla
Bende kv deyim ve hala yatakta dolanıyorum ya
Okadar zorlanıyorumki sütyenle duruyorum gögüslerim ağrıyo rahat bırakamıyorum kp kaynımlat evde oluyo çoğu mahvoluyorum ya
Jou du burda çoğu bilirr onu istiyolarr
Afiyet olsun abla
Bende kv deyim ve hala yatakta dolanıyorum ya
Okadar zorlanıyorumki sütyenle duruyorum gögüslerim ağrıyo rahat bırakamıyorum kp kaynımlat evde oluyo çoğu mahvoluyorum ya
Alicam bikaçgüne abla acaba hangileri rahat bilemedim zaten sütyenii takınca uçlarım acıyorr bian ağrım oluyo baya mahvoldum burda ya
Evde rahatım hiç takmam sütyen
Gelenim gidenim pek olmadığı için herkesten uzakta oturuyoruz haber vermeden gelemezler
Alicam bikaçgüne abla acaba hangileri rahat bilemedim zaten sütyenii takınca uçlarım acıyorr bian ağrım oluyo baya mahvoldum burda ya
Evde rahatım hiç takmam sütyen
Gelenim gidenim pek olmadığı için herkesten uzakta oturuyoruz haber vermeden gelemezler