- 20 Mart 2008
- 140.696
- 211.106
- 60
Deniyorsun sütyenleri zaten.Pentiye gitcektim bende tamam abla bende öyle derimm acaba denetirlermi bilmiyorum inşaallahh deneyebilirimm
Nekadar olursa olsun abla mecbur alcamm yapamıyorumDeniyorsun sütyenleri zaten.
Şu andaki fiatları bilmiyorum ne kadar olduğunu.
2 sene önce lazerliyi 100 liraya almıştım hayatımda ilk defa hatta bu kadar para vermiştim,zaten taksitte yapıyorlar ..Nekadar olursa olsun abla mecbur alcamm yapamıyorumillaki inmiştir fiyatları
Yaparlar tabii taksitle bakalımm bikaçgüne bakıcam bende abla çok sağoll2 sene önce lazerliyi 100 liraya almıştım hayatımda ilk defa hatta bu kadar para vermiştim,zaten taksitte yapıyorlar ..
Geçen oysho’dan aldım, 250 civarıydı. Penti de o civarda olabilir2 sene önce lazerliyi 100 liraya almıştım hayatımda ilk defa hatta bu kadar para vermiştim,zaten taksitte yapıyorlar ..
Taksit olmadan olmuyor zaten gittiğin zamanda lazer kesim dersin onlar yönlendiirir nasılsa .Yaparlar tabii taksitle bakalımm bikaçgüne bakıcam bende abla çok sağoll
Günaydınlar yasocum nasıl oldun ağrıların azaldımı birazGünaydınlar herkese
Kesin oolmuştur fiatlar arttı zatenGeçen oysho’dan aldım, 250 civarıydı. Penti de o civarda olabilir
Evettt normalde 80 giyerim ben sütyen amaa şiştikçe şişti iyice baya sıkıyo ağrım oluyo epeyy alacam 85 beden anca olur herhalde doğuma kadar demi ablaTaksit olmadan olmuyor zaten gittiğin zamanda lazer kesim dersin onlar yönlendiirir nasılsa .
Rica ederim işine yaradıysa ne mutlu bana ,yazında askılı kıyafetlerin aldına straplez askısız olanları var onuda kullanıyorum çok rahat oluyor.tek sıkıntı büyük göğüslerde pek durmaziner hemen.
Penti’de indirim varmış abla, şimdi baktımGünaydınlar yasocum nasıl oldun ağrıların azaldımı biraz
Kesin oolmuştur fiatlar arttı zaten
Düne nazaran daha az ağrım ablam. Sırtımı yaslayabiliyorum en azındanGünaydınlar yasocum nasıl oldun ağrıların azaldımı biraz
Kesin oolmuştur fiatlar arttı zaten
Tamam şekerciğimOlabilir onun hafısazı çok iyi zaten,aklıma gelirse yazarım gene
Günaydın mervişim
Günaydınlar kotoncum
Süper o zaman aslında almam lazım yedek lazım çünkü.Penti’de indirim varmış abla, şimdi baktım
Bunada şükür yasocum daha kötü bişide olabilirdi gene hafif atlattın dikkat etmek lazım artıkDüne nazaran daha az ağrım ablam. Sırtımı yaslayabiliyorum en azından
Dün acısına dayanamıyordum
Sen nasılsın?
Hala düşünüyomda bulamadım sanki aklıma bişide geliyor sankii.Tamam şekerciğim
Aaaa bak içimdende geçiyorduu kaçgüne kadar acaba yaSüper o zaman aslında almam lazım yedek lazım çünkü.
Jou koş koşşşş pentide indirim varmış kaçırma bence.
Bunada şükür yasocum daha kötü bişide olabilirdi gene hafif atlattın dikkat etmek lazım artık
Bende nasıl olayım aynı değişik bişi yok ,yılbaşından sonra çocuklar gelecek 2 gün kalıp döneckler
Aydinlansak keşkeHala düşünüyomda bulamadım sanki aklıma bişide geliyor sankii.
Kendi sitesine bakmak lazım en güzxelide gidip denemek benceAaaa bak içimdende geçiyorduu kaçgüne kadar acaba ya
Frekanslarımı açtım demn sankim en asabi üye de filandı herhalde genede çok emin değilimAydinlansak keşke
Aynennn bakıcam nete birazdan ama gidip denemek daha iyi tabiiKendi sitesine bakmak lazım en güzxelide gidip denemek bence
Frekanslarımı açtım demn sankim en asabi üye de filandı herhalde genede çok emin değilim