İyiyim aşkom sağ olİyiyim aşkom, sen nasılsın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim aşkom sağ olİyiyim aşkom, sen nasılsın ?
Bende bugun bahsi gecti komsularla namaz ortusu 500 lira imis agzim acik kaldiAynen benimde var.Sandık bekliyor
Kursta bohça,seti yapıyorlar. Seccade, büyük ,küçük iki havlu ve bohçaKrem üstüne komple nakışMasrafı 350 tutuyor.El emeğini saymıyorum.
Ne olacak bu diyorum.Kullanışlı değil kimse kıyıp kullanmazEeee çeyizde görünsünyazık değil mi ya
Annemde bir şeyler yaptı.Onlarda var.Keşke kullansalar yaparım.Ama boşa emek ve masrafBencede kendi ceyızlerini kızlara paylastır nevos hem daha anlamlı olur hemde nostaljik dokunuslar kızlar daha cok sever
Ah ,hemen telafi edeyimBeni bugun öpmedinn
Yok artıkBende bugun bahsi gecti komsularla namaz ortusu 500 lira imis agzim acik kaldi
Çok şükür aşkomİyiyim aşkom sağ ol
Sağ olasın cancağzımKurban olsun sana Tekrar geçmiş olsun cancağızım
Canım nakış yapıyoruz 1 ip 15-18 olduBende bugun bahsi gecti komsularla namaz ortusu 500 lira imis agzim acik kaldi
Sen de sağol cancağızımSağ olasın cancağzım
Kesinlikle nevos insan kıyamıyor coguda kullanıslı degıl gosterıslı oldugu için ben sahsen daha ceyızımden olan yatakmortulerımı nevresım takımlarımı kullanmıyorum ozel yaptırılanları cunku sonra utulmek vs kabus gıbı geliyor hazırlar şipşakAnnemde bir şeyler yaptı.Onlarda var.Keşke kullansalar yaparım.Ama boşa emek ve masraf
Aynı fikirdeyim benimde var.El değmediKesinlikle nevos insan kıyamıyor coguda kullanıslı degıl gosterıslı oldugu için ben sahsen daha ceyızımden olan yatakmortulerımı nevresım takımlarımı kullanmıyorum ozel yaptırılanları cunku sonra utulmek vs kabus gıbı geliyor hazırlar şipşak
Benim bundan namaz örtüm var.Saçıma değmediEki Görüntüle 2977565
Boyle bir model kendileri
El emegi goz nuru kizlara koyarsin ama cok guzel olmustuCanım nakış yapıyoruz 1 ip 15-18 oldu
Set 195Birde kaplaması falan 350 yi bile geçiyor.Alsan bin liraBen onu yapsam kıyıp satamam
Eki Görüntüle 2977565
Boyle bir model kendileri
Cici bunlaar süs bunlaar diye sevıp kapatıyoruz sandıgıAynı fikirdeyim benimde var.El değmedi
Ben bunlari yeni gordum eskiden de olurdu igne oya mekik kalin da olurdu ama simdicyapilan buymusBenim bundan namaz örtüm var.Saçıma değmedi
Runer yapacağım belki salon takımı yapabilirim.Belki o kullanılırEl emegi goz nuru kizlara koyarsin ama cok guzel olmustu
Boşa yer kaplıyor yaCici bunlaar süs bunlaar diye sevıp kapatıyoruz sandıgı
Cok guzel olur :))Runer yapacağım belki salon takımı yapabilirim.Belki o kullanılır