- 20 Mart 2008
- 140.710
- 211.126
- 60
Baklava beni aşarda değişikmiş bu yöntemdeAma baklavada ikisinide soğuk yaparım
Çok şükür abla şehri öğrenmeye çalışıyorum az çok filriö var artıkİyiyim kuzum sağol sen nasılsın,alıştınmı oralara
Zaman bizi harcadıBu yıllardır böyle
Inş kuzucum, senden on numara haberler bekliyoruzİyi şeyler olsun
Top olsunAbla uğraşmaya değmez
Adres ver kargolayım
İyiyim kuzum
Alıştnmı yeni hayatına
Geçmil olsun abla
Rica ederm
Minnoş kaynanan nabıo kız
Gelmeyen
Yaparsın belkiBaklava beni aşarda değişikmiş bu yöntemde
Zamanla daha çabuk alışırsın yazında yanarsın sıcaktan dolayı öyle böyle değil sıcağıÇok şükür abla şehri öğrenmeye çalışıyorum az çok filriö var artık
Hayatta olmaz o hamur varya arşa çıkar sonraYaparsın belki
2015 sunumun göz kamaştırıyor Nevoş.Birde bu var.Ama gıda boyadı olunca yapmıyorum.1-2 defa falan yaptım
Kakaolu yaptım oda güzel oldu.
'Gül Tatlısı' Gül Tatlısı
Tatlı Tarifi - Kakaolu Gül Tatlısı
MALZEMELER; 1 su bardağı irmik, 1 su bardağı sıvıyağ, Yarım su bardağı yoğurt, Yarım paket oda sıcaklığında margarin, 1 adet yumurta, 1 çorba kaşığı sirke, 1 Paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz Aldığı kadar un 1 yemek kaşığı kakao Şerbeti için; 3.5 Su bardagı su, 3.5 Su bardagı...www.kadinlarkulubu.com
Çok kötü demi2015 sunumun göz kamaştırıyor Nevoş.
Denesen öyle olmadığını görürsünHayatta olmaz o hamur varya arşa çıkar sonra
İnşAllah sosyalimInş kuzucum, senden on numara haberler bekliyoruz
Nikahta gördüm abla ua fena sıcakZamanla daha çabuk alışırsın yazında yanarsın sıcaktan dolayı öyle böyle değil sıcağı
Gıda boyası yerine kırmızı için pancar suyu filan ekliyorlar nette görmüştüm .yada baharat filan tab yapacağın ürünede bağlı.Birde bu var.Ama gıda boyadı olunca yapmıyorum.1-2 defa falan yaptım
MALZEMELER; 1 su bardağı irmik, 1 su bardağı sıvıyağ, Yarım su bardağı yoğurt, Yarım paket oda sıcaklığında margarin, 1 adet yumurta, 1 çorba kaşığı sirke, 1 Paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz Aldığı kadar un 1 yemek kaşığı kakao Şerbeti için; 3.5 Su bardagı su, 3.5 Su bardagı...www.kadinlarkulubu.com
Savaş çıkar aramızdaDenesen öyle olmadığını görürsün
Ekim flanmıydı senn nikah öyle hatırlıyorum öyleyse gene iyi zamana denk geldi nİnşAllah sosyalim
Nikahta gördüm abla ua fena sıcak
Ağustos abla ekimde cwnnet gibiydiEkim flanmıydı senn nikah öyle hatırlıyorum öyleyse gene iyi zamana denk geldi n
Bunu annemde yemiştim çok güzel ve çok şıkyaa şekliBirde bu var.Ama gıda boyadı olunca yapmıyorum.1-2 defa falan yaptım
Ağustosun kaçı minnoş benim 8 iydiAğustos abla ekimde cwnnet gibiydi