Zerdeçal eklenebilir sarı olurGıda boyası yerine kırmızı için pancar suyu filan ekliyorlar nette görmüştüm .yada baharat filan tab yapacağın ürünede bağlı.
Savaş çıkar aramızda
Nevoş sunum yıkılıyorBirde bu var.Ama gıda boyadı olunca yapmıyorum.1-2 defa falan yaptım
Kakaolu yaptım oda güzel oldu.
'Gül Tatlısı' Gül Tatlısı
Tatlı Tarifi - Kakaolu Gül Tatlısı
MALZEMELER; 1 su bardağı irmik, 1 su bardağı sıvıyağ, Yarım su bardağı yoğurt, Yarım paket oda sıcaklığında margarin, 1 adet yumurta, 1 çorba kaşığı sirke, 1 Paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, Bir tutam tuz Aldığı kadar un 1 yemek kaşığı kakao Şerbeti için; 3.5 Su bardagı su, 3.5 Su bardagı...www.kadinlarkulubu.com
İşte hiç denemedim bir kakaolu yaptım farklıBunu annemde yemiştim çok güzel ve çok şıkyaa şekli
Benim renkli krepler gibi doğal şeyler ilede yapılabilir sanki abla denemek lazım bı
Ekim diye aklımda kalmış benimde ,ağustos zaten fecidir orada güneşe ateş ettinmi bariAğustos abla ekimde cwnnet gibiydi
Kurabiyeyi görümce gibi simlemişsin.Çok kötü demi
Ne günlermiş demi şimdide gülüp yad ediyos hepsiniTabiYıkılıyor yerlerde
Kız o şerbetli tatlıKurabiyeyi görümce gibi simlemişsin.DEDİ YARIŞMADA SONUNCU OLAN KIZ.
Edecektim öyle sıcak yokEkim diye aklımda kalmış benimde ,ağustos zaten fecidir orada güneşe ateş ettinmi bari
Aynen abla o dönem stardıkNe günlermiş demi şimdide gülüp yad ediyos hepsini
Nasıl süslemiş ama cillop gibinnnKurabiyeyi görümce gibi simlemişsin.DEDİ YARIŞMADA SONUNCU OLAN KIZ.
Kakaolu gayet güzeldirİşte hiç denemedim bir kakaolu yaptım farklı
Sağ ol canım bunları not edin lazım olurKakaolu gayet güzeldirheralde yapsam yarısi kakaolu olur benim kız bayılır ellerine sağlık ablam
Gri sim dökülmüş gibin nevoşşş parlıyorrKız o şerbetli tatlı
Yaza sakla o zamanEdecektim öyle sıcak yok
Aynen ne acemilikler yapmışız demiiAynen abla o dönem stardık
İnşAllah bitanem hepimiz inşallahHep mutlu ol inşallah minnosumm
Düğün günün mü yoksa bende aynı gün27 agustos canım
İş bulamazsam meölekete kaçarıöGri sim dökülmüş gibin nevoşşş parlıyorr
Yaza sakla o zaman
Aynen ne acemilikler yapmışız demii