- 20 Mart 2008
- 140.698
- 211.110
- 60
Gözümdende kaçmadı yani Ş harfi bende öyle yazarım ..Olsun olsun fazla olması herzaman iyidir Tamam abla not olarak yazayım
Şuan defterime bile yazıyorum
Eki Görüntüle 2977224
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözümdende kaçmadı yani Ş harfi bende öyle yazarım ..Olsun olsun fazla olması herzaman iyidir Tamam abla not olarak yazayım
Şuan defterime bile yazıyorum
Eki Görüntüle 2977224
Böyle tarifler oldumu hemen pc'de sık kullanımlara ekliyorum .Sağol ablam telden silinir falan ben yazıyorum yine ayriyeten yazmayı severim
Evet ablam fırından çıkar çıkmaz döküyorum.Geleneneksel olan tatlı sıcak şerbet soğuk olacak demi .
Sende yapAğzımın suyu akyo
Defter iyi oluyorSağol ablam telden silinir falan ben yazıyorum yine ayriyeten yazmayı severim
Önceden şerbeti sıcak dökerlerdi hep,hamur soğuk olurdu.Evet ablam fırından çıkar çıkmaz döküyorum.
Yaaa normal yazmayı unuttum ben ş yiGözümdende kaçmadı yani Ş harfi bende öyle yazarım ..
Çarşamba yemeğe misafirim var onşara yaparım inşallahSende yap
Abla ben her yöntemi denedim en iyisi buTüm şerbeti hop diye çekiyorÖnceden şerbeti sıcak dökerlerdi hep,hamur soğuk olurdu.
Geçmiş olsun Yasoşum.Evde bir kaza geçirdim dün akşam, her yerim ağrıyor
Ayağım kaydı, sırtüstü düşerken masanın köşesine omuriliğim girdi resmen. Her yerimi de bir yerlere vurdum herhalde. Elimi nereme sürsem, zonkluyor
Olsun solcular yazar onu:))Yaaa normal yazmayı unuttum ben ş yi
İnşaallah canımÇarşamba yemeğe misafirim var onşara yaparım inşallah
Aynen nevoş yaa bir yilda neler olduOndan kaçıyor bildirim ya da gelmiyorlar.Bak biz bile değiştik.Birileri gitti birileri geldi.
Bu yıllardır böyleAynen nevoş yaa bir yilda neler oldu
Tariflerde bile hep böyle yapıyorlar artık şerbet soğuk olacakAbla ben her yöntemi denedim en iyisi buTüm şerbeti hop diye çekiyor
İyi şeyler olsunAynen nevoş yaa bir yilda neler oldu
Ablam nasılsınTariflerde bile hep böyle yapıyorlar artık şerbet soğuk olacak
Ama baklavada ikisinide soğuk yaparımTariflerde bile hep böyle yapıyorlar artık şerbet soğuk olacak
Biz buna devamOlsun solcular yazar onu:))
İyiyim kuzum sağol sen nasılsın,alıştınmı oralaraAblam nasılsın