Keşke taşınabilsem eşim çıkmıyor burdan ne olsa kadını tutuyor
Teşekkür ederim canmAh be sosyalim bu da mı gol değil bee ,tühASSOSyal ,olsun tatlışım, hiç beklemediğin bir anda olur, son kategorilerde oyların çok yüksek, olacak inş vakti geldiğinde X xnobodyx nın da tarifleri ve sunumları çok profesyonel oluyor, onun da kazanmasına sevindim
Bizim için bu kategoride bitmiştir, brokoliciğim beni hayal kırıklığına uğratmadı, iyi oy aldı yine deSırada ne var Nevreste , önümüzdeki maçlara bakalım ipucu var mı ipucu
Ilk defa birinci olacagim(inşallah) saskinimKuzum benim burdan dönmez artik
Dedim bile
Ah ah adaşım bendeeSen ne yapsan oluyor nevoş
Ben kendi aldığım oya şaşkınım
Ispanak önce gelseydi.Onu sana önerirdimAh ah adaşım bendee
Zirve soğuk ceket istiyor
İyi geçti gibiNevreste nevoş sınavın nasıl gecti canım, yarında var mı
Oyy fedakar nevosum benımIspanak önce gelseydi.Onu sana önerirdim
Donmuştur dimi şimdi ordaaZirve soğuk ceket istiyor
Aynen canım olmaz sanıyorlarOyy fedakar nevosum benımboyle dusunmen yeter hep dıyorum tadını bılmiyorlar bilseler boyle olmazdı
Aynen kılpayı kaçacak gibiDonmuştur dimi şimdi ordaasosyalim yine kıl payı oldu ama
Denediklerinde pişman olacaklar ama son pişmanlıl fayda etmeyecekAynen canım olmaz sanıyorlarKeşke deneseler
Yaz için buzluğa koyacaklarDenediklerinde pişman olacaklar ama son pişmanlıl fayda etmeyecek
Sosyalim adına üzüldüm ama amanitacım adına sevındım ikiside hakediyorduAynen kılpayı kaçacak gibi
Aynen canım hangisi alsa çok sevineceğizSosyalim adına üzüldüm ama amanitacım adına sevındım ikiside hakediyordu