Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Başka kim istemedi yımırtalı tarifi?🤣🤣
Ya cantanem almadı.Oy almaz didi😁Sonra kim tarif sorduysa önerdim.Minnoşa satabildim.Ondayken deynepnaz istedi.
Minnoş 3-4 gün sonra tarifi değiştirdi.Deynepnaz'a önerdim.Almadı başka tarif yaptı.Sonra onu beğenmemiş ama o gün ben artık tarifi yapmıştım🤣
Bakmam lazım kimlere önerdim başka🤣

Ah be sosyalim bu da mı gol değil bee ,tüh 🙈😅 ASSOSyal ASSOSyal ,olsun tatlışım, hiç beklemediğin bir anda olur, son kategorilerde oyların çok yüksek, olacak inş vakti geldiğinde 🥰😇 X xnobodyx nın da tarifleri ve sunumları çok profesyonel oluyor, onun da kazanmasına sevindim 🤗
Bizim için bu kategoride bitmiştir, brokoliciğim beni hayal kırıklığına uğratmadı, iyi oy aldı yine de 🙈😅 Sırada ne var Nevreste Nevreste , önümüzdeki maçlara bakalım 😆 ipucu var mı ipucu ☺️

Ah be sosyalim bu da mı gol değil bee ,tüh 🙈😅 ASSOSyal ASSOSyal ,olsun tatlışım, hiç beklemediğin bir anda olur, son kategorilerde oyların çok yüksek, olacak inş vakti geldiğinde 🥰😇 X xnobodyx nın da tarifleri ve sunumları çok profesyonel oluyor, onun da kazanmasına sevindim 🤗
Bizim için bu kategoride bitmiştir, brokoliciğim beni hayal kırıklığına uğratmadı, iyi oy aldı yine de 🙈😅 Sırada ne var Nevreste Nevreste , önümüzdeki maçlara bakalım 😆 ipucu var mı ipucu ☺️
İpucu yok ama uzun zamandır yapmadığımız yasakları olan bir şey yapacağız😁

Canım kuzucum bu da olmadı yaaa🤔 kısmetim yine şaşırtmadı 😂 en azından madalyası olmayan amanitanin alması güzel oldu,tarifi çok farklıydı sunumuda🤗🤩😍 bekleyeceğiz 🤭🤤🍒🍒💋

X