- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.204
BenBaşka kim istemedi yımırtalı tarifi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BenBaşka kim istemedi yımırtalı tarifi?
Ya cantanem almadı.Oy almaz didiSonra kim tarif sorduysa önerdim.Minnoşa satabildim.Ondayken deynepnaz istedi.Başka kim istemedi yımırtalı tarifi?
İpucu yok ama uzun zamandır yapmadığımız yasakları olan bir şey yapacağızAh be sosyalim bu da mı gol değil bee ,tüh ASSOSyal ,olsun tatlışım, hiç beklemediğin bir anda olur, son kategorilerde oyların çok yüksek, olacak inş vakti geldiğinde X xnobodyx nın da tarifleri ve sunumları çok profesyonel oluyor, onun da kazanmasına sevindim
Bizim için bu kategoride bitmiştir, brokoliciğim beni hayal kırıklığına uğratmadı, iyi oy aldı yine de Sırada ne var Nevreste , önümüzdeki maçlara bakalım ipucu var mı ipucu
Yine heyecan dorukta olacak deseneİpucu yok ama uzun zamandır yapmadığımız yasakları olan bir şey yapacağız
Sağol canımHepsini yiyebilirim ellerine sağlık canom
Aynen muhteşem olacakYine heyecan dorukta olacak desene
ne güzel oldu işteBen aslında bal kabağı mücveri yapacaktım
Elimde popüler başka yoktu.Ispanakta sahipliydi.Onuda oriana'ya verdim
Ispanak tekrar bana geldi
Sunuma özensem 1.olurdu belkine güzel oldu işte
Sen ne yapsan oluyor nevoşSunuma özensem 1.olurdu belki
Seneye inşaallah
Bende şaşkınım canımSen ne yapsan oluyor nevoş
Ben kendi aldığım oya şaşkınım
Teşekkür ederizKonuyu takibe aldım çünkü ilk defa gördüğüm yemekler var, denemek istiyorum şahsen. Yarışmacı arkadaşlara başarılar
Kuzum benim burdan dönmez artikCanim benimmmm daha erken ama
Oyyy canım kukrişkom tmm öyle diyeceğim, bolluğu bereketi üzerime çekiyorumÖyle deme iptal iptal
Bu sene ile başlıyor bana şansım kısmetim artarak bana geliyor de
Dedim bileOyle mi dersin
Heh şöyleOyyy canım kukrişkom tmm öyle diyeceğim, bolluğu bereketi üzerime çekiyorum
Canım kuzucum bu da olmadı yaaa kısmetim yine şaşırtmadı en azından madalyası olmayan amanitanin alması güzel oldu,tarifi çok farklıydı sunumuda bekleyeceğizAh be sosyalim bu da mı gol değil bee ,tüh ASSOSyal ,olsun tatlışım, hiç beklemediğin bir anda olur, son kategorilerde oyların çok yüksek, olacak inş vakti geldiğinde X xnobodyx nın da tarifleri ve sunumları çok profesyonel oluyor, onun da kazanmasına sevindim
Bizim için bu kategoride bitmiştir, brokoliciğim beni hayal kırıklığına uğratmadı, iyi oy aldı yine de Sırada ne var Nevreste , önümüzdeki maçlara bakalım ipucu var mı ipucu
Karmayı eksik yapıyorum zaarHeh şöyle