Kesinlikle nevoşumAynen canım hangisi alsa çok sevineceğiz
Esiyo orişim cok soguk yalnizlik çekilmiyor
İnşallah yarınkilerde guzel gecer yarın içinde basarılar nevoşumİyi geçti gibiGelince göreceğiz.
Evet yarında var
Ahaha aman dikkat et üşütme kutlama olacak daha, hasta olmanı istememEsiyo orişim cok soguk yalnizlik çekilmiyor
Sağ ol canım benimİnşallah yarınkilerde guzel gecer yarın içinde basarılar nevoşum
Ooo onları gozun kapalı yaparsın sen inşallah dont panic nevoşumSağ ol canım benim
Yarın inkılap ,türk dili var
Sevdiğin belli oluyor zaten kuzum,hayırlı olsun inşIlk defa birinci olacagim(inşallah) saskinim
Bugün olan dersler bölümle ilgiliOoo onları gozun kapalı yaparsın sen inşallah dont panic nevoşum
Sans mi var bende merviskomDonmuştur dimi şimdi ordaasosyalim yine kıl payı oldu ama
Yok yeni değil nickte değişmediAmanita kim, nick değişikliği mi yaptı tanıyamadım,profiline bakayım dedim oooppss dedi
En kolay nevoşSağ ol canım benim
Yarın inkılap ,türk dili var
Çalışınca öyleEn kolay nevoş
Yaparsın ınş nevoşum, internetten hızlandırılmış video izleÇalışınca öyleBen bu sınava çok çalılamadım.Son haftalar biraz baktım.
Geçmeye geçerim 1.ler iyiYaparsın ınş nevoşum, internetten hızlandırılmış video izle
Hadi bahalimAhaha aman dikkat et üşütme kutlama olacak daha, hasta olmanı istemem
Ben kutsal irk Amanitililerden amanati nasi hatrlamazsin ya ühüğAmanita kim, nick değişikliği mi yaptı tanıyamadım,profiline bakayım dedim oooppss dedi
CanimsinSevdiğin belli oluyor zaten kuzum,hayırlı olsun inş
Alırsın ınş nevoşum, sen çok iyisin ders konusunda biz inanıyoruzGeçmeye geçerim 1.ler iyi30 alsam hepsinden geçiyorum.Ama ben yüksek alayım diyorum
İnşaallahAlırsın ınş nevoşum, sen çok iyisin ders konusunda biz inanıyoruz