İnşaallahOnuda yapp bigünn onay alallım senden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallahOnuda yapp bigünn onay alallım senden
Abovvv dondurma geldiii
Yaaa canm benim Allah razi olsun ❤Canımm beniimmmm
Sanada dua ederimm bundan sonraa allah tez zamanda nasip etsinn sağlıklı nasip etsin kucağına sağlıkla almayı nasipp etsinn
Yaaa canm benim Allah razi olsun ❤
Dimi ya içemiyorum bendeBen de salatada bile tahammül edemem. Sirke dediğin karnabahar yıkarken kullanılır.
Aaa bilmiyodum ben cok uzgunum su anÇok parlak gelişmeler yok. 8. haftaya kadar bir gelişim olmazsa kürtaj olacağım.
Şifa için zehir olsa içilirDimi ya içemiyorum bende
Onları bile yapamam.Keşke içebilsek, çok şifalı
Bende bulaşık makinesine döküyorum bazen, birde haftalık ev temizliğimde kullanıyorum.
Çoban salatada falan limon ile beraber accuk sirke katıyorum. Kelle paça, işkembe onsuz olmaz zaten. Ya da sabah kahvaltı İçin domates sosuna katıyorum. Arada tüketmek lazım, içemiyorsak bir şeylere katıp bünyeye yükleyelim
Doğana kadar hep yüreğim ağzımda olur ama olsun ben razıyım. İnşallah akıbetim böyle olur.İnşaallah canım
Kk ya üye olma sebebimdir kendisi
Geç döllenme olduğu için çok büyümedi.37 de 2 buçuk kilo falandı.3 kilo doğdu ama çok şükür sağlıklı doğdu
Dün bende dolgu yaptırdımOnce aşi oldum biliyosun cok guzell dedim yan etki olmadi.Disim tuttu kivraniyorum kac gundur sabah kanal tedavi dolgu agliuycam acidan nasjl kacirdim cok uzgunum.
Başka şeylerle bile tüketemem. Katsam da burnumdan gelir şöyle keyifle yiyemem.Dimi ya içemiyorum bende
İnşaallah canım benimDoğana kadar hep yüreğim ağzımda olur ama olsun ben razıyım. İnşallah akıbetim böyle olur.
İşte benim Amanati'mAsla kabileden torpil almam hakka girmem oylelerini sevmem bu yarismada da yeri olmaz oylelerinin
Sefan olsun cancağızımHem ne miss cancağzım
Acıktım, yemek hazırlamaya üşendim, koca paket cipsi gömdüm. Ardından 2 denecik elma gömdüm
Kendi midemi @alsem ’inki ile karıştırdım herhalde, 1 soda içtim, 2.de gözüm var
İşte benim Amanati'm
Yaso valla sarilcak yine bir ara geliver beee hayrınaYa da yapraklar bitti iç kaldı, yaprak çıkardım iç yetmedi. İç yaptım, yaprak yetmedi gibi gibi
Dur, bu bana birini hatırlattı
Blue_Peri
Geçmiş olsun habibimDün bende dolgu yaptırdım
Evet o gün olmayabilir ama bakarızNevoş yeni kategori ayın birinde açılmaz dimi Nevreste