Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Ben kalp krizi geciricem
Sakin ol yaaa oyyy yerimmm
Canoyla benim aramda da önceden 1 oy fark vardı ben 1 farkla almıştım gerçekten o çok zor yaa hem kaybeden için daha zor ama bende kötü olmuştum içten içten insan sevinemiyor bile çünkü aslında ikimize de verilseydi diye düşündüm kaybeden yoktu çünkü 1 oy ya.

Ben bu kadar yakın gitmedim hiç periskom,ilk bu

Annem bu durumda hep derki saman elinde samanlikda mi elin ne diye mideni dolduruyordu bu kadar hahaha
Ama hep yapardım, pişman değilim.
İnan 2 ay kadar evvel almıştı eşim benim sevdiğim cipsi. Ben yemeyince, kendi yemişti. 2-3 hafta evvel yine almış, ama hiç istemedi canım.
Bu akşam tezgahtan geldik, eşimi arkadaşları aldı. Tatlı yaptım, oturdum. Açlıktan geberiyordum, yemekleri canım istemedi. Patates kızartması istiyorum 2-3 gündür, erzak odama girdim pattis için, vazgeçtim. Tam odadan çıkarken cips poşetini farkettim, portakal ve mandalina sıktım yanına, midem şok geçirdi

Baktım tuz yaktı dilimi, 2 elma dilimledim. Onu da gömdüm ama zorla tıktım diyebilirim.
Bu defa nefes alamadım, 1 soda lık lık lık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…