Ben kalp krizi geciricemSosyalimmm aynisiniz 2. Bildirim gelirmi acaba
Dur bir düşüneyimİlk üçe pro üyelik verseniz bari hala mesaj için saniye sayiyorum
Ooooooo keyifler pupa yaso iyisinBana iyi, herifi arkadaşları ile kahveye postalamışım.
Yayılmışım koltuğa, bir yandan tv zaplıyorum, diğer yandan sokağı izliyorum
Sana kötü mü?
Dur bir düşüneyim
Hediyeyi ikiye bolun ama ikimizede rozet verin nevoş olsun bitsinNe yapsam bilemedim
Bilsem sunuma tavuk kondururdum
Sakin ol yaaa oyyy yerimmmBen kalp krizi geciricem
Ayyy öyle deme beybi dayanamiyomÇok acır ama öyle ya düşünsene tam yola adım atarken kanalizasyona düşüyorsun
Hadi canım o kadar yaniHediyeyi ikiye bolun ama ikimizede rozet verin nevoş olsun bitsin
Ben bu kadar yakın gitmedim hiç periskom,ilk buSakin ol yaaa oyyy yerimmm
Canoyla benim aramda da önceden 1 oy fark vardı ben 1 farkla almıştım gerçekten o çok zor yaa hem kaybeden için daha zor ama bende kötü olmuştum içten içten insan sevinemiyor bile çünkü aslında ikimize de verilseydi diye düşündüm kaybeden yoktu çünkü 1 oy ya.
İnan 2 ay kadar evvel almıştı eşim benim sevdiğim cipsi. Ben yemeyince, kendi yemişti. 2-3 hafta evvel yine almış, ama hiç istemedi canım.Annem bu durumda hep derki saman elinde samanlikda mi elin ne diye mideni dolduruyordu bu kadarhahaha
Ama hep yapardım, pişman değilim.
Ben raziyim nevoşHadi canım o kadar yani
Nasibi olan alır canımBen raziyim nevoşama ikinci bildirimde fark açılıyor zaten
Çay verenlerin çok olsun çirozcuk
Asla kabileden torpil almam hakka girmem oylelerini sevmem bu yarismada da yeri olmaz oylelerinin
Amoon anlayabiliyorum kuzucumBen bu kadar yakın gitmedim hiç periskom,ilk bu
Aynen nevoşum nasip gerçektenNasibi olan alır canım
Amin aplaaa afiyet olsunÇay verenlerin çok olsun çirozcuk
Alışırsın canım, böyle kasılırsan yarışma sana zindan olurOoooooo keyifler pupa yaso iyisin
Bana kötü
Canım periskom, resmen heyecan ekşın oldu topikteAmoon anlayabiliyorum kuzucumhayırlısı olsun merak ediyorum bende valla