Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sakin ol yaaa oyyy yerimmm
Canoyla benim aramda da önceden 1 oy fark vardı ben 1 farkla almıştım gerçekten o çok zor yaa hem kaybeden için daha zor ama bende kötü olmuştum içten içten insan sevinemiyor bile çünkü aslında ikimize de verilseydi diye düşündüm kaybeden yoktu çünkü 1 oy ya.
Sakin ol yaaa oyyy yerimmm
Canoyla benim aramda da önceden 1 oy fark vardı ben 1 farkla almıştım gerçekten o çok zor yaa hem kaybeden için daha zor ama bende kötü olmuştum içten içten insan sevinemiyor bile çünkü aslında ikimize de verilseydi diye düşündüm kaybeden yoktu çünkü 1 oy ya.
İnan 2 ay kadar evvel almıştı eşim benim sevdiğim cipsi. Ben yemeyince, kendi yemişti. 2-3 hafta evvel yine almış, ama hiç istemedi canım.
Bu akşam tezgahtan geldik, eşimi arkadaşları aldı. Tatlı yaptım, oturdum. Açlıktan geberiyordum, yemekleri canım istemedi. Patates kızartması istiyorum 2-3 gündür, erzak odama girdim pattis için, vazgeçtim. Tam odadan çıkarken cips poşetini farkettim, portakal ve mandalina sıktım yanına, midem şok geçirdi
Baktım tuz yaktı dilimi, 2 elma dilimledim. Onu da gömdüm ama zorla tıktım diyebilirim.
Bu defa nefes alamadım, 1 soda lık lık lık