Sebze Yemekleri Denenmiş Kış Sebze Yemek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Kış Sebze Yemekleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    727
  • Anket Kapalı .
Ben kalp krizi geciricem 😢🤦‍♀️
Sakin ol yaaa oyyy yerimmm😁😁
Canoyla benim aramda da önceden 1 oy fark vardı ben 1 farkla almıştım gerçekten o çok zor yaa hem kaybeden için daha zor ama bende kötü olmuştum içten içten insan sevinemiyor bile çünkü aslında ikimize de verilseydi diye düşündüm kaybeden yoktu çünkü 1 oy ya.

Sakin ol yaaa oyyy yerimmm😁😁
Canoyla benim aramda da önceden 1 oy fark vardı ben 1 farkla almıştım gerçekten o çok zor yaa hem kaybeden için daha zor ama bende kötü olmuştum içten içten insan sevinemiyor bile çünkü aslında ikimize de verilseydi diye düşündüm kaybeden yoktu çünkü 1 oy ya.
Ben bu kadar yakın gitmedim hiç periskom,ilk bu🤦‍♀️

Annem bu durumda hep derki saman elinde samanlikda mi elin ne diye mideni dolduruyordu bu kadar :KK70: hahaha
Ama hep yapardım, pişman değilim. :halay:
İnan 2 ay kadar evvel almıştı eşim benim sevdiğim cipsi. Ben yemeyince, kendi yemişti. 2-3 hafta evvel yine almış, ama hiç istemedi canım.
Bu akşam tezgahtan geldik, eşimi arkadaşları aldı. Tatlı yaptım, oturdum. Açlıktan geberiyordum, yemekleri canım istemedi. Patates kızartması istiyorum 2-3 gündür, erzak odama girdim pattis için, vazgeçtim. Tam odadan çıkarken cips poşetini farkettim, portakal ve mandalina sıktım yanına, midem şok geçirdi :KK70:

Baktım tuz yaktı dilimi, 2 elma dilimledim. Onu da gömdüm ama zorla tıktım diyebilirim.
Bu defa nefes alamadım, 1 soda lık lık lık:KK70:

X