Stok yapmak iyiİnşallah nevos zaten bereketli olması lazım zira uzun bı muddet bunlara butce ayırmak istemem
Oda doğruBırakırsak bitiyor
Çevremdekiler bana geçen sene gülüyordu stok yapıyorum diye, şimdi herkes aynıBizde tuvalet kagıdı ve aycıcek yagı stogu yaptık bırazcok guldük eşimle bu hallerimize ya nasıl bı zamandayız böyle bılmem
Ekmeği bile kendim yapıyorum.Oda bizi yıpratıyorMalesef cennam bıde haberlerde seyı gorduk bugun insanlar dünden kalan bayat ekmeği daha ucuZa aldıkları için onu tercih ediyorlarmıs mesela normal ekmek 2,5 tl ise bayat ekmek 1,25 miş allahım herkesin yardımcısı olsun ya bunne boyle
Bizim burada dün akşamüstü çok yağdı cancağzım. Pazartesi’den itibaren, hem hava sıcaklığı düşüyor, hemde yağışlar hızlanıyor inşallah
Una 2 ayda %150 zam geldiÇevremdekiler bana geçen sene gülüyordu stok yapıyorum diye, şimdi herkes aynı
Bende çay, un, sıvı yağ, tuvalet kağıdı stoğu yaptım
Bugün su almak İçin markete gittim, yine göz gezdirdim. Market markalı un ve sıvı yağa yine zam gelmiş
Dün burası da sel aldı mübarekBizim burada dün akşamüstü çok yağdı cancağzım. Pazartesi’den itibaren, hem hava sıcaklığı düşüyor, hemde yağışlar hızlanıyor inşallah
Markalı unlar 50-60 arası, market markası un 38₺Una 2 ayda %150 zam geldi
15.90 bilinen bir markanın sütü,kutu süt sonuçta, fiyata bakUna 2 ayda %150 zam geldi
Market markalılardan stoklamak lazım cancağzım, hatta deterjan da stoklamak lazım15.90 bilinen bir markanın sütü,kutu süt sonuçta, fiyata bak
Stoklarla için de iyi bir meblağ ayırmak lazım cancağızımMarket markalılardan stoklamak lazım cancağzım, hatta deterjan da stoklamak lazım
Marketten pek almıyorumMarkalı unlar 50-60 arası, market markası un 38₺
Daha 1-2 ay evvel 17₺ idi
Doğru diyorsun cancağzımStoklarla için de iyi bir meblağ ayırmak lazım cancağızımnereye varacağız bakalım
Aynen onu gördüm15.90 bilinen bir markanın sütü,kutu süt sonuçta, fiyata bak
Bizde yokStoklarla için de iyi bir meblağ ayırmak lazım cancağızımnereye varacağız bakalım
170 iyiymiş, burada 25’lik çuval 280₺Marketten pek almıyorumOndan bilmiyorum
70 lira olan 25 kiloluk torba 170 oldu
Allah büyük cancağızım, düzelecegiz inşallahDoğru diyorsun cancağzım
İnşallah cancağzımAllah büyük cancağızım, düzelecegiz inşallah