- 24 Haziran 2015
- 39.833
- 154.415
Kv çimeGul cemalini kimlere gösteriyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kv çimeGul cemalini kimlere gösteriyorsun
Malesef cennam bıde haberlerde seyı gorduk bugun insanlar dünden kalan bayat ekmeği daha ucuZa aldıkları için onu tercih ediyorlarmıs mesela normal ekmek 2,5 tl ise bayat ekmek 1,25 miş allahım herkesin yardımcısı olsun ya bunne boyleGerçekten çok fena ,125 TL olmuş Emek, her gidişimde zam Ki sürekli gidiyorum markete falan
Ana kraliçeyeeKv çime
İnşallah nevos zaten bereketli olması lazım zira uzun bı muddet bunlara butce ayırmak istememBereketli olsun
Amin kuzum, Allah hepimize yardım etsin ,çok karamsarlık çöküyor banaMalesef cennam bıde haberlerde seyı gorduk bugun insanlar dünden kalan bayat ekmeği daha ucuZa aldıkları için onu tercih ediyorlarmıs mesela normal ekmek 2,5 tl ise bayat ekmek 1,25 miş allahım herkesin yardımcısı olsun ya bunne boyle
Bazen banada cennam ya hele su son 1 ayde heraey cok fena berbat olmus gibi oldu onceden daha az hıssedıyoduk artık durdurulamıyor herhaldeAmin kuzum, Allah hepimize yardım etsin ,çok karamsarlık çöküyor bana
Aynen aşko burdan arkadaşı bu sene iyi kaldın diyormuş da bende dedim aman ordan arkadaşların ile daha iyisin boşver havalar kötüleşene kadar kalAna kraliçeyee
Neyden kaynakliysa bir an önce durur inşallah yettiBazen banada cennam ya hele su son 1 ayde heraey cok fena berbat olmus gibi oldu onceden daha az hıssedıyoduk artık durdurulamıyor herhalde
İşte ideal ,gelin gibi gelin iyi demişsin aşkomAynen aşko burdan arkadaşı bu sene iyi kaldın diyormuş da bende dedim aman ordan arkadaşların ile daha iyisin boşver havalar kötüleşene kadar kal
Neyden kaynaklı oldugu bellide cennam kımse ses cıkaramıyorNeyden kaynakliysa bir an önce durur inşallah yetti
Herkes şikayetçi, değişen bir şey yokNeyden kaynaklı oldugu bellide cennam kımse ses cıkaramıyor
Malesef canımHerkes şikayetçi, değişen bir şey yok
İnşallah gelen günler güzel olur kuzumMalesef canım
Teşekkür ederim aşkoİşte ideal ,gelin gibi gelin iyi demişsin aşkom
Bırakırsak bitiyorOhhh sefan olsunBoşver ya
İyidir canım bende rutin işler
Bitmeyen işler
Rica ederim aretimTeşekkür ederim aşko
EveetBırakırsak bitiyor
Öyle yapıciiiimmmmEe tabi eşin yokmuş bişeyler isteyecek insan yok yasocum cıkar keyfini oh senın gecen olsun
Sonumuz iyi değilToz şeker 40 TL Nereye varacak acaba