İyiyim fıstıgımNasılsın canım
Fıstıklar iyi mi
Yorulunca hareket az olurİyiyim fıstıgımiyiler sukur bugun bıraz carsıda işlerimiz vardı alınacaklar falan hadi ben yoruldum onlarda yoruldu demekki sakinler su sıra cok sen nasılsınn
AşkomRica ederim kuzum
Allah iyilik versin dahada nevosumYorulunca hareket az olur
İyiyim canım sağ ol
Sırt üstü yatınca hareket ederlerAllah iyilik versin dahada nevosumaynen oyle bısey okumustum bende dinlensinler bakalım onlarda
Bereketli olsunBizde tuvalet kagıdı ve aycıcek yagı stogu yaptık bırazcok guldük eşimle bu hallerimize ya nasıl bı zamandayız böyle bılmem
Gerçekten çok fena ,125 TL olmuş Emek, her gidişimde zamBizde tuvalet kagıdı ve aycıcek yagı stogu yaptık bırazcok guldük eşimle bu hallerimize ya nasıl bı zamandayız böyle bılmem
Ben de iyiyim aşkom, çok şükürİyiyim aşkom sen nasılsın
Dün eşim sabah tuvalet kağıdı almış. Aldığı marka 65 liraymış.Öğle sonu annem gitmiş o markete 74 olmuşGerçekten çok fena ,125 TL olmuş Emek, her gidişimde zamKi sürekli gidiyorum markete falan
Allah iyilik versinBen de iyiyim aşkom, çok şükür
Ülke fırsatçı dolu,çöpe atılacak şeye verdiğimiz paralara bakDün eşim sabah tuvalet kağıdı almış. Aldığı marka 65 liraymış.Öğle sonu annem gitmiş o markete 74 olmuş
Cümlemize inşallahAllah iyilik versin
Mecburi ihtiyaçÜlke fırsatçı dolu,çöpe atılacak şeye verdiğimiz paralara bakOlmadan da olmuyor
Görüntülü görüşmelerdeydim aşko
Gul cemalini kimlere gösteriyorsunGörüntülü görüşmelerdeydim aşko