Ben de tariflere bakıyorumC A N O kuzu bunu sen yapmadinmiydi tarifi bile kaydetmiştim yani görüntü almışım deniyim diyeEki Görüntüle 2966928
Nana gitti gelmediAnaaa bunu Nanam yapmisss nerde o yaaa
İnşallah iyidir özledimNana gitti gelmediuzun zaman oldu.
Bende senin profile girdim kapalı bakacaktımBen de tariflere bakıyorumpırasa ya dair hiçbir şey yok
Ben kapalı seviyorumBende senin profile girdim kapalı bakacaktımsonra görüntü aldığım aklıma geldi
İşte eger vucudun yeterli insülin üretemiyorsa bebek gelişiminde olumsuzluk ve senın için ileride seker hastası olma olasılıgın artmıs oluyor onu öğrenmeye calısıyorlar aslında glikoz yuksek cıkarsaAnladımm canoo denememi yapıyolarkii böyle edip
Anladımmm canım sağoll anlattığınn içinnİşte eger vucudun yeterli insülin üretemiyorsa bebek gelişiminde olumsuzluk ve senın için ileride seker hastası olma olasılıgın artmıs oluyor onu öğrenmeye calısıyorlar aslında glikoz yuksek cıkarsacok asırı yuksek cıkarsa bebek benım ınsulin üretmem gerek deyıp oankreası cok fazla calısıyormus buda onda kılo ve bazı rahatsızlıga neden oluyormus ondan dolayı yuksekse sekerin ya diyet yada daha fazla yuksekse insulin baslaması yapıyor doktorlar canım yanı benım doktorum bana boyle seyler anlatmıstı şükür normal cıktı ama ben sekere dıkkat edıyorum yıne de
Bişey değil tatlımAnladımmm canım sağoll anlattığınn içinn
Bakalım bende şimdiden dikkst ediyorum hep
Bişey değil tatlımevet dikkat edip tedbirli olmakta fayda var
Ben kapalı seviyorum
Harbi ya oda yok unuttular burayı
Aaaa bendeEvet nevoş gerçekten yedi aylığım, bu sebeple 50 gün kuvezde bekledim ama nasıl bekledim acaba
Sonuncu belli 1.kimVallahi iyi ol alırsa görürler onlar abla ne gulerimmm
Keşkem bana desen nasılsa katılmıyorum
Öyle olsaydı eltim onlara ne güzellikler yapmaliydi birde olaya burdan baksaAdam işi biliyor minnoş nasıl çözüleceğini zaten keşfetmiş baksana
Aynen genetikte olur şeker olayı.
3 haftada gitti kilo bildiğin 3köfte ızgara filan değil yanidaha çok sebze ve detoks oldu iyi oldu aslında
G
Mevsimde yağıyor dikkat et
Umarım caanısı sağol
Biri sonuncu mu dediSonuncu belli 1.kim
Dün cotton hep sana çok oy veriyorlar diyor.Bunu bu ay aksini göstereceğim
Sıkıntı orada yani demiÖyle olsaydı eltim onlara ne güzellikler yapmaliydi birde olaya burdan baksa
Sıkıntı orada yani demiÖyle olsaydı eltim onlara ne güzellikler yapmaliydi birde olaya burdan baksa
Aynen ablam aynenSıkıntı orada yani demi
Evet ben,Biri sonuncu mu dedi